çağdaş sirk ve sokak sanatları atolyeleri

independence
8 eylül 2008 - santralistanbul ve istanbul bilgi üniversitesi sahne ve gösteri sanatları yönetimi programı, çağdaş sirk ve sokak sanatları projesi kapsamında académie fratellini (fransa) eğitmenleri yönetiminde sokak ve sirk sanatları alanında yürütülen atölye çalışmalarına ev sahipliği yapıyor. atölyelerin beşinci bölümü ileri jonglörlük üzerine uzmanlaşmış vincent berhault tarafından gerçekleştiriliyor.

santralistanbul ve istanbul bilgi üniversitesi sahne ve gösteri sanatları yönetimi programı’nın fransız kültür merkezi işbirliği ile düzenlediği çağdaş sirk ve sokak sanatları projesi kapsamında düzenlenen atölye çalışmaları devam ediyor.

8 eylül – 18 eylül 2008 tarihleri arasında gerçekleşecek beşinci atölye, jonglörlük, dans ve tiyatro konularında uzmanlaşmış vincent berhault tarafından gerçekleştirilecek. vincent berhault atölye çalışmalarında, profesyonel olarak jonglörlük, dans ve tiyatro alanlarında çalışan insanlarla bir araya gelecek. geçtiğimiz atölyelerde de olduğu gibi, katılımcılar atölye sonunda performanslarını sunma fırsatı bulacak. atölye sonrasında yapılan bu gösterimler ile, hem bu alanda çalışanlar bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunacak, hem de yapılan çalışmaların geniş kitlelerle paylaşılması sağlanacak.

çağdaş sirk ve sokak sanatları atölyeleri 5
atölye yürütücüsü vincent berhault

8 eylül – 18 eylül 2008
santralistanbul, e-4 binası / siyah atölye
10:00 – 17:00
tel.: 0212 311 77 04

http://www.nevarneyok.com/sanat/haberler.aspx?id=1743

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol