iki saat içinde beş fincan nescafe içmek

orqn
midenizin ağzınıza doğru hızla hareket etmesine sebep olur.içiniz bomboş gibi hissedersiniz.elleriniz titrer,güçsüzleşir.uykunuz kaçar belki ama bi bok da yapamazsınız o halde.bu sefer de keşke uyusam da bitse bu titreme diye yeşil çaya,süte vurursunuz kendinizi.
ilseyim
kişiyi fazlasıyla hareketlendirecektir. ama ders çalışmak, işlerini halletmek gibi bir amaçla yaptıysa bunu işe yaramayacaktır. çünkü fazlasıyla hareketlenen beyin bu sefer de konsantre problemi yaşayacaktır. öyle olmasa bile, ne içerse içsin, çalışmak istemeyen insanın bilinçaltı beynine sinyaller gönderecek ve kişi uyuklamaya başlayacaktır.
seeyouindisneyland
içilen her 3’ü birarada’da istesenizde saat itibariyle ulaşamayacağınız kahve çeşitlerini düşünür ve fırtları derinleştirerek , aklınızda mocha reklamı tadı yakalamaya çalışırsınız ama o çamura benzeyen bulamaç buna engel olur.
simplist
kahvenin yalnız yolculuk etmesine gönlü razı gelmeyen benim gibi vicdan sahibi şahsiyetler için, iki saat içerisinde yarım paket sigara tüketmenin de garantisi olan durumdur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol