azeri sözlüğü

kuresel koylu
turk gızları tanımı ile beni yerlere yatırmış olan sözlüktür ayrıca.

1.azeri hemcinslerinden ferkli olarag kosmetikadan istifade etmeyen , ya da ehtiyac olduqda çok az istifade eden . çok sade geyinen ,sarışın gızlardır.teessüf ki , 90 faizi sigaret çekir.

hayalet |18/7/2008 00:21 |

2.pişik kimi miyovuldayarag danışan, eylenceli mehluglar. bizdekilerden fergli olarag münasibet gurmagda daha mülayimdirler. redd eleseler bele, medeni şekilde edirler. üst başlarına çok digget edirler. bir gayda olarae, avara olanları da derslerini yahşı ohuyurlar.
en çoh işletdikleri sözler bunlardır: yaww, yaawwüffyaa,

maxinator |18/7/2008 00:38 |

3.evlenilmesi çetin olan gızlardır. özlerine göre yoh, ailelerinin telebleri ifrat derecede çohdur. bizim gızlardan fergli olarag. cehiz-zad getirib-elemirler. * evezinde anası gızın boyu uzunluqda gızıl zinciri teleb ede biler. evini gur, gır-gızılını al, tamam. yohsa, onu sene yar etmezler.
( ª bax: qız qaçırmaq)

milli |18/7/2008 00:44 |
4.türk kızlarından biri olarak ii yizdir yahu. hem çılgınız hemde terbiyeli. sizide sevirez.

brokendoll |26/8/2008 21:17 |

5.yaww, yaawwüffyaa gibi konuşanları dayağı arzulayan kısmıdır.hepsi böyle değildir tabi ki ama böyle konuşanların sayısındaki artık,türk oğlanları da çileden çıkarmaktadır.

hepimiz gerginiz.

linger |27/8/2008 11:42 |


nitratex
ismail yk basliğinda ise soyle bir seyler vardir :

bir sinif yoldaşımın mahnılarını eşidende; meymun kimi divarlara dırmaşdığı(vallah düz deyirem) seviyyesiz müğenni. amma dünen bir türkiye tv proqramında gördüm ki adamın 10 barmağında 10 qabiliyyet varmış. piano çalır, qanun çalır... bos deyil?

tarkandan eksik emrahdan artıq olan türk senetçisidir. ayrıca neye deseniz and içerem ki, bundan öteri ölen qızlarımız ibrahim borçalı patxod elasa, qucağına uçarlar. *
bb
türk oğlanlar başlığındaki bir entry:

++
türk oğlanları 35 bin çeşittir... şimdi böyle baby face dediğimiz brad pitt tarzıonlar, sarı bıyık kabilisinden erkekler, scott mckenzie modeli post modernler, emolar, punkcilar, rapçiler, at hırsızları , meydana çıkıp kasıp kavuran inip shakira’dan güzel kıvıranlar falan filan böyle saymakla bitmez işte.
++

türk müsün derler adama böyle yazarsa.
gerzekparatoneri
yaratici baslik ve entrylere sahip sozluk.

baslik: kalin saclar icin sampun.
entry: bu sampunlarin terkibindeki maddeler sizin saclarinizi 1 hefte erzinde tokecek. saclariniz seyrek olacak. eger cok tokulse seyrek saclar ucun sampuna mureciat ede bilersiniz.

akabinde gelen baslik: seyrek saclar ucun sampun
entry: bu sampunlarin terkibinde hususi silikon vardir ki, 1 hefte erzinde sizin saclarinizi hecimli gösterecek.



neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol