18 eylül 2008 ac bellinzona galatasaray maçı

0 /
independence
uefa kupasi icin galatasaray’in oynayacagi ilk mac. kar$ila$ma basel’de(ki basel ugurludur bizim icin) turkiye saati ile saat 21:00 de oynanacak. maci allah bilir hangi kanal yayinlayacak.
bb
an itibariyle ilk yarısı 1-1 biten maçtır. galatasaray ın mal gibi oynadığını ve yakaladıkları tüm pozisyonlarda kalecinin kucağına gelecek şekilde şutlar çektiğini de göz önüne alırsak, 1-1 bitmesini yürekten dilediğim maçtır. nasıl olsa galatasaray gol atamayacak, bari gol yemesin.
independence
dakika 80.

yapilan inanilmaz bir pas hatasi sayesinde galatasaray $u anda 3-2 once. yalniz galatasarayli eleman da golu atmamak icin elinden gelen her $eyi yapti resmen ama ba$aramadi, gol oldu.
independence
galatasaray’in hemen her topu ceza sahasindan zar zor cikarttigi mac oluyor. yalniz toplari cikarttigi ceza sahasi rakip ceza sahasi. sanki bir yanli$lik var ortada ama neyse.
eldrun
bu kadar laubali ve disiplinsiz bir oyun anlayışı ile 10 kişilik bellinzona’yı zar zor yenen bir galatasaray izledik. ceza sahası içinde 3 kere el ile oynamayı penaltı vermeyen hakem ise amatör kümelerde bile görülemeyecek bir performans sergiledi. su tesisatçısına benziyor zaten, ek iş olarak hakemliğe başlamış gibi. uefa heralde galatasarayın karşısına bu kadar boş beleş takım çıkınca iyi hakemlerimizi daha güzel maçlara verelim düşüncesiyle böyle bir hakem layık görmüş bu maça.
independence
rakip takimin vermi$ oldugu paslar sayesinde atilan 4 gol ile maci galip bitirdi galatasaray. akip takim sahada olmasaydi muhtemelen bo$ kaleye atamayacakti bu golleri. o derece yani.
falconslx
galatasaray’ın futbolu hakkında yorum yapmaya gerek yok. skibbe geldiginden beri pozitif bi katkısını göremedik.tabi bunun için daha erken ama kaybın da büyük oldugu ortada.biz galatasaraylıların son yıllarda avrupa maceralarının başında "artık seneye" demesi alışkanlık haline geldi. herşey düzelir diye umut ediyorum. dikkatimi çeken birşey oldu maç sırasında bizim türk takımları avrupada maç yaparken rakipteki gurbetci oyuncular daha bi hırslı daha bi hevesli oynuyorlar.merak ettigim ise bu bi nefret dışavurumu mu yoksa kendini türkiyeye aldırma çabası mı?
andydufresne
isvicrenin mahalle takimi diye nitelendirebilecegimiz bi takimdan 3 gol yemis olmamız yuzunden bir galatasarayli olarak utandıgım bi turlu kabul edemedigim mactir.yaziktir...
hercules
galatasarayın, tabiri caizse, elini kolunu sallaya sallaya pozisyona girdiği ve bu pozisyonları hovardaca harcayarak, yediğinin de bir fazlasını atarak kazandığı maçtır.. bu galibiyetin asıl önemli tarafı galatasarayın acilen ihtiyacı olan ülke puanına galibiyet olarak eklenmiş olmasıdır.. son yıllarda alınan kötü sonuçlar ve daha önce alınan iyi sonuçların puanlarının artık dikkate alınmıyor olması nedeniyle düşen ülke puanı ve neticesinde gelen seri başı olamama sendromunun çaresi bu galibiyetlerdir.. mahalle takımından 3 gol yedik, yok efendim kötü oynadık laflarına da sadece gülüyorum.. bu takım giderken 18 kişilik kadroyu dolduramadan gitti ve bir önceki antalyaspor maçında yedek oynayan 4 futbolcu (emre aşık, serkan kurtuluş, cassio de souza soares lincoln, milan baros) bu maça ilk 11 de çıktı.. volkan yamanın da normal şartlarda yedek olduğunu düşünürsek 5 eder.. yani takımın yarısı yedeklerden kurulu.. bu koşullarda bu galibiyet bence iyidir.. ha olur da rövanş maçına sakatlar iyilerşir ideale yakın (ideal demiyorum bak) bir kadroyla çıkarsak çuvalla gol atılır bu takıma.. ne olursa olsun galibiyet sevindirici..
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol