ne oldugu belli olmayan ilişki

bitterend
en uzun, en unutulmayan ilişkilerdir genelde. bazen ne arkadaşlık, ne aşka benzeyen birşeydir. bazense hiç bir şey değildir.

iki kişi vardır biyerde, tek kelime etmezler. iki kişi vardır, hiç dokunmamışlardır birbirlerine... iki kişi vardır biyerde, gözleri hep diğerinin gözlerinde gezinir. zaman geçer iki kişi konuşur, iki dakika. gözlerdeki ışığa, tebessüm de eklenmiştir artık. arada bir de, iki kelime. ne eksik ne fazla... gider bu böyle günlerce, aylarca, yıllarca... araya binlerce kilometre girer sonra...

aradan bir yıl geçer. yollar kesişir bir noktada. gözlerde bir kaç dakika şaşkınlık olur; sonra ışık ve tebessüm yerlerine yerleşir. ve iki kelime, ne eksik ne fazla...

aradan bir yıl geçer. gecenin bir vakti, kız adamı hatırlar...

andydufresne
ne olduguna gercekten sizin bile anlam veremediginiz ilişki türüdür.onu görürsünüz aşık olursunuz,daha sonra fırsatını bulur tanısırsınız. zamanla ortak bir cevreniz ve arkadas grubunuz olusur. herkes farkındadır aslında ikisinizin de birbirinize karsı hissettiklerinizin. bazen hiç kırpmadan aklınızdakilerin hepsiniz söyler bazen de sadece susarsınız. ama karşınızdaki cevap vermez. sadece öper. evet, bu belki evet belki hayır demektir. siz devam edersiniz sevmeye.o da sizi sevdigini söyler birgün.fakat bir bakmışsınız o eski duygularınız yok olmuş birden.yıllar geçmesine ragmen hala yeni birisi girmemiştir hayatınıza.ve dudaklarınızdan bir kuple dökülür sessizce.

ben seni degil, seni sevmeyiiiiiiii.....
lost kidy
karşılıklı oturmak, aynı kültablasının içine karşılıklı konmuş sigaralar gibi yakın ama aslında çok çok uzak olmak, konuşmamak için bir bira bir sigarasal durumlar sergilemek, kalkıp giderken yanaktan bir ufak öpücük almak ama sarılmaktan deli gibi korkmak, birinden bahsettiği anda dolan gözlere rağmen kocaman bir gülümsemeyle çok sevindim demek ve türevleridir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol