gustav kasırgası

independence
kuba’dan ba$layan ve $u anda new orleans’a dogru ilerleyen kasirga.kuba’da onune cikan her $eyi yikti, $imdi hedefinde new orleans var.

katrina kasirgasi 2000 e yakin insanin olumu ile sonlanmi$ti ve kategorilendirildiginde 4. sinifa giriyordu.gustav kasirgasi $u anda 3. sinif kategoride ama meksika korfezine vardiginda(yani yarin) 5. sinif kategorisine girecek ve katrina kasirgasindan daha tahrip edici bir hal alacak.
independence
$u dakikalarda louisiana’nin kiyilarini vurmaya ba$lami$, ancak kimi tahminlere gore de hem hizini du$urecekmi$ hem de yonunu degi$tirecekmi$, boylelikle katrina kasirgasi’nin yarattigi yikima benzer bir sonuc olu$mayacakmi$.tabi bu tamamen tahmin.

ote yandan amerikadaki cumhuriyetciler icin de cok kotu olmu$ bu kasirga, zira bugunlerde yapilacak buyuk kongre iptal edilmi$, yerine daha az gosteri$li, daha kisa ve daha ucuza mal olacak bir kongre tertip edilmi$, pek cok senator adayi da kongreye katilmaktan vazgecerek evlernie donmu$ler.
steroid
magic life resort golf klubü olarak gaziosmanpaşa daki harput lokantasına birşey yapacak diye ödümüzü koparan kasırgadır. düşman başınadır.. aman amandır.
independence
hizi saatte 55 kilometreye du$u$ ve artik "tropikal firtina" olarak adlandirilir olmu$.kisacasi ula$tigi yerlerde zarar verme riski hemen hemen hic kalmami$.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol