ben saksı değilim

independence
$imdi aklima geldi, yazayim istedim.

zamanin behrinde(ki bu zaman dilimi ben diyeyim 1 sene, sen de 14 ay) erol buyukburc hazretleri, kendisi ve perugu olmak $arti ile bir programa juri uyesi olarak davet edilirler.sanirim $arki soylemek lazim isimli programa.neyse efendim uzatmayayim, gel zaman git zaman bakar ki kendisini zerre sikine takan yok, hatta hatta kendisine soz veren araya girdigi zaman ba$ini cevirip ona bakan dahi yok.e adam gun geldi cildirdi tabiyatiylan.

kalkti, "cok onemli bir $ey soyleyecegim" ile girdi cumleye ve "ben saksi degilim! saksi degilim ben! ben koskoca erol buyukburc’um, bu ulkeye pop muzigini getiren adamim ben, ben saksi degilim!" $eklinde cigliglarla behzat uygur’a guzel bir hoykurdu, yerine otururken de "i$te $imdi bu super reyting yapar" dedi ve sustu.

ne guzel gunlerdi.
telsiz arkadasi
erol büyükburç’un jüri üyesi olduğu ses yeteneği yarışmalarından birinde, fazla dikkate alınmaması ve sözünün kesilmesi sonucu sinir krizi kıvamında geçirmiş olduğu buhranlı bir anda söylediği cümledir; doğruluk payı vardır.
elma sekeriiii
ki$inin, bu sözlerin ardından öfke krizlerine girmesi; ardından masaya el kol kafa çarparak kendi mevcudiyetini ayyuka çıkarması lazımdır. ancak bu $ekilde etkili bir söz öbeği olacaktır...
mmkurabiye
okur okumaz zihnimde değerli ilkokul öğretmenimizin sınıfta çözülemeyen bir problemin üzerine söylemeyi adet edinmiş olduğu "çalıştırın saksıları" sözü geldi.
kafalar da oradan bağırıyormuş mesela:
-ben saksı değiliiiim!
meğer o yüzden çalıştıramıyormuşuz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol