bilgiçgiller familyasi

ludingirra
ancak ve ancak sözlük ortamında çoğalabilen familyadır.

isviçreli bilimadamları, bu garip familya üzerine son yıllarda yürüttükleri laboratuvar araştırmalarından, yumurtadan çömezus sapience olarak çıktıklarını, sonra kabuk atıp homo bilgiç olduklarını ve daha sonra homo guide, homo gammaz yada moderatörus olarak yaşamlarını sürdürdükleri sonucunu çıkardı.

bu familyanın lideri jedidir.bilgiç bireylerinin kafasında antenler bulunduğu gibi, muhtelif yerlerinde butonlar bulunur. bu butonlar aracılığıyla jedinin direktiflerini alır ve uygular. jedi, bu butonları kullanarak familya üyelerine ayar verir.homo bilgiçler, sözlüğün açık başlıklarındaki entryler ile beslenir.

yaşamak için öldürmez bu bireyler.yaşamak için yaşatır.
antenleriyle anında gidecekleri yeri bulurlar. aramaya inanırlar bunlar.butonlarına basarsanız,kan emici özellikleri de vardır.

tüylü olanları da var aralarında, tüysüzleri de.bir tek angelus bireyinin diğerlerinden farklı olarak kanatları vardır.ama diğerlerinin de uçabilme özellikleri mevcuttur.
uyarılmaya gelemezler.müberra ve necatileri severler, onlara dokunmazlar.

daha geçen gün butonlarından biri bozulup ayarı alamayan 2 bilgiç bireyinin houston yakınlarındaki frame sahiline düştüğü belirlendi.2 bilgiçi yemeye çalışan 3 kişi sözlük ortamında göt edildi.böyle de acımasızdır bunlar ona göre.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol