filmlerde sigarayı sansürleyen salak zihniyet

independence
sadece filmlerde degil, dizilerde sansurleyenler hic sevinmesin, onlar da salak.sadece 50 karaktere takildim.

asil ba$lik $u olmaliydi;

"filmlerde ve dizilerde sigarayi sansurleyen salak zihniyet"

e nicin ben boyle bir anda paldir kuldur daldim adamlara? aciklayayim.

dun bir kanalda western filmi vardi, malum kovboylar falan birbirleri ile cati$iyorlar, tek mermi ile tum kabileyi olduruyorlar falan.yahu adam gozumun onunde bir kizilderili kabilesine girdi, cikarken de arkasinda coluklu cocuklu, kadinli ya$lili onlarca insan cesedi birakti kanlar icerisinde, e film bu senaryo, olacak tabi, buna lafim yok da, bu goruntuleri aleni $ekilde gosteren mal ussu 80 degerindeki du$unce yetisine sahip ki$iler, bu kovboyun agzindaki sigarayi teknik bir yontemle bugulami$lar, parazitlemi$ler.

neden?

cocuklara kotu ornek olmasin.

eh be mal ussu 80 zihniyetine sahip denyo arkada$im.benim cocugum sigara kullanmasin da seri katil mi olsun? madem ki bu film ve benzerleri ornek te$kil edebiliyor, o zaman sen cocuklarimizi direk psikopatliga yonlendiriyorsun ama diger yandan da kendilerinin cigerlerini koruyorsun, havayi teneffus edilebilecek bir hale getiriyorsun.e bu cocuk seri katil olursa zaten dunyada sigara icme orani otomatik olarak azalacak insan sayisi azaldikca.siktir et olm, birak kim ne zikkim iciyorsa icsin, seri katillikten belki sadece sigara tiryakiliginde kalir cocuk, ili$me.
jason windsor
televizyonda hiç uyuşturucu kullanan insan olmamasına rağmen, ülkemizde uyuşturucu yaşının 9’a düşmesi bu zihniyetin çabalarının çok da anlamlı olmadığını açıklıyor sanırım.
imphotep
cem yılmaz boşuna demiyor adam "ulan senin oğlun benim küfürlerimi örnek alıyorsa,sen çocuğu yapamamışsın.olmamış o çocuk.beni örnek alıyorsa film yapsın." o misal,şimdi onu sansürle bunu sansürle nereye kadar kardeşim.
ayrıca,sansürlenene kadar ben filmlerdebu kadar sigara içildiğini farketmemiştim.daha bi belirgin olmuş.ellerinize sağlık.
tzevryl
son yüzyılın mantık harikası eylemlerinden biri. adamın yahut bayanın elindeki sigara sansürlenir dumanlar püfür püfür çıkmaktadır. küçük çocuk da kesin salaktır. anlamaz dumanın sigaradan çıktığını osuruyo sanar.
tria
her ne kadar herkes tarafından bilinse de, sansürlenmesindeki sebep insanların bilinç altına sigarayı yerleştirmemesidir. evet sigara olduğunu biliyor herkes, ama aktrisin içiş tarzından örnek alamıyorlar en azından.
benduruyorumsebagitti
atatürk’ün meşhur fotoğraflarından dahi sigarayı silebilecek kadar kayışı koparmış zihniyettir.
madem bu kadar kaka bu meret, yıllarca bu devlet ne halt etmeye ektirdi çiftçiye, satın aldı; fabrikalarda sardı, sattı... askere, depremzedeye verdi istihkak olarak.
hadi bilmiyordu, o da yeni öğrendi amcası.
%80 vergiyi basıp tahsil etmesini biliyor ama.
sıkıyorsa hepten yasaklayın. ekimini, satışını herşeyini.
yer mi?
angelus
sigara içmem, tiksinirim kendisinden. lakin tv.de sansüre uğramasından da bir o kadar iğrenirim. ya arkadaş bi insan tv.de gördüğü sigara içme sahnesinden etkilenip sigara içecekse, ruhsal gelişimini olumsuz etkileyecekse ben o bireyin te a.k. lan sizin yüzünüzden adam gibi film izleyemez oldum arkadaş tv.de. misal hatun bireylerin göğüslerine de uygulanıyor bu sansür, aynı şekilde ona da karşıyım ben. sansürün her türlüsüne karşıyım. evet.
huni delisi
sansürleme olayında kullandıkları mozaik şeysini tutturamayıp sağa sola kaydiriyorlar.işte ozaman sigara görünüyor ve eminim o anlarda armıza yeni tiryakiler katılıyordur.bir iş yapıcaksanız düzgün yapın bari.filmimi izleyelim mozaiikin tam eksende olduğunumu kontrol edelim.insanın gözü hep orda ister istemez.
elma sekeriiii
ba$lıkta da belirtildigi üzere salak zihniyettir.
çocuklara kötü örnek olur diye küfürlere bip getirilir, sigaraya puslu cam etiketi yapı$tırılır.
çok aptalcadır. var olan $eyi saklamaya çalı$mak da neyin nesi? sokakta $eytanın bile aklına gelmeyen küfürler sarfedilirken; önüne gelenin agzında bir sigara yanıyorken; televizyonda bunun yasaklanması ne ola ki???

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol