staj defteri

eldrun
okulda bir süre okuduktan sonra işin pratiğini yapmak için staja gidilir. ya da gidilmez orası size kalmış ama ben staj yaptım diyebilmek için stajda her gün neler yaptığınızı yazdığınız defterdir bu.
eldrun
eğer naylon staj yapıldıysa doldurulması ayrı bir kasar, stresinize stres katar. işi bildiğinizi yedirmek için artistik cümleler serpiştirmek gerekebilir aralara. yazıdan tasarrruf etmek için uygun fotoğraflar eklemek de iyi bir yöntemdir.
civeng
1) kapağında t.c. , ait olduğu okulun ve fakültenin adı yazar. altında okulun simgesi vardır. kocaman harflerle staj defteri yazar ve ingilizce bölümler için veya diğer ülkelerden gelen öğrenciler için " practical training notebook " yazar.
2) ilk sayfasında öğrenciye, staj yapacağı kuruma, staj yapacağı kurumdaki staj sorumlusuna ve staja ait bilgiler bulunur. bir de vesikalık resim kısmı vardır ama genelde oraya resim yapıştırılmaz, ayrıyeten verilir.
orqn
içerisindeki sayfalarca karışık ve teknik bilginin yanında, staj yapacağınız alana dair ufak uyarılar da içerir. benimkinde şöyle uyarılar var mesela;

- always use a latex condom.

- avoid anal sex.

mudo
gerçekten çok seviyorum bu defter sahiplerini!
geleceğimizin mimarlarına,
geleceğimizin inşaat mühendislerine pratik bilgiler veren abileri olmak çok güzel bir duygu benim için.
evet, itiraf ediyorum

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol