sokakta reverans yapan adam

0 /
mademoiselle carole
caddenin tam ortasinda durduktan sonra,
kenardaki bufeden sigarasini ve suyunu alip
agir hareketlerle arabasinin kapisini aralayarak;
kendisine edilen onca kufru,
calinan onca yuksek sesli ve bitimsiz klakson seslerini duymazcasina egilip bunlari yapanlara selam veren ve arabasina binip,
gene yavas hareketlerle uzaklasan adamdir.

ben boyle,
sinirleri alinmis bir baska adam
omru hayatimda gormedim valla!
nerobianco
yapılan son kontrollerde başı taşla ezilmesine rağmen yaşayan adammı$.kendisi gerçekten ibneymiş ve bakın hala revera... töbeee alın lan onu ordan!
independence
dun gece ba$ba$a yemege ciktigimiz onunde hurmetle egilinmesi gereken zat.cok yemek yiyor ve hesap geldiginde elini cebine atmiyor ama bunlar problem degil.ben kendisinin reveransina vurgunum, gerisi viz gelir tiris gider.

ismini de hakki koymayi du$unuyorum, kendisine ismini sormaya cekindim zira.bundan sonra o benim hakkim.
the wall
ismi hakkı’ymı$ kendisinin.

öğrendik, pek mutlu, pek bi’ umutlu olduk, göz pınarlarımızdan ya$ geldi, sevinçten. ufuk çizgisine gözlerimizi kilitleyip hülyalara daldık; yeni koparılmı$ turkuaz kasımpatılara benzedik bi’ anda.

hakkı..

reveransı var.
nerede lan bu dutluk
şok şok şok!!

az önce ergenekon terör örgüt üyesi olduğu için göz altına alınmış. emniyete götürülürken reverans yapıp "komplo lan bu!" diye bağırmayı da ihmal etmemiş.

işte gerçek bir vatansever!
independence
ne zaman yanindan gecsem karni gurulduyor bu adamin.ama baktigin zaman cebinde de marlboro var.lan uzun lm icin aradaki farkla da ekmek al yesene sen.hem daha seri $ekilde reverans yapabilirsin bu durumda, ama yok, dinleyen kim.
imphotep
2008 pekin olimpiyatları reverans dalında altın madalya umudu ile yarışlara katılmış,fakat birinciliği kendisinden daha kılçık olan fransız rakibine kaptırmıştır.gümüş madalyayla ülkesine dönen hakkı pekyavış, "gururluyum,ülkeme hizmet vermemnin huzuru içindeyim." şeklinde bir açıklamada bulunmuştur.
[kayna:götüm]
the wall
dün gece bütün engellemelere ve zorlamalara rağmen yılmayıp gönderdiğim çiçekleri bugun aldığına dair (ve çok sevinmi$ yolladığım çiçeklere) az önce beni aramı$ olan birey. muhabbeti de güzel bi’ abi. sevdim ben.

neyse bu abinin son derece etkileyici sesinden da siz "sokakta reverans yapan adam"ın sesini duymayan ki$ilere daha fazla bahsettmeyeyim, sonra kıskanıp houston’dan mesaj atıyorsunuz, benim gözüm var onda diye.

ha bu arada favori parçası mann gegen mann’mı$, öyle dedi bana.
independence
beni msn den blocklayan $erefsiz.anlamam sanmi$.ulan ben anlamaz miyim.

bulundugu sokakta reverans yaparken arkadan bi dokundurmak $art oldu artik.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol