sevişen ama ot icmeyen kızlar

ilseyim
sevişenamaotiçmeyen kızlar vardır. bunlar klasik yurdum kızı gibi seks yapmak için evliliği ya da uzun bir ilişkiyi beklemezler. genelde bir erkekle sevgili olup olmayacağına karar vermeden çok defa onunla öpüşmüş ya da sevişmiş olurlar. bir erkeği sevmeleri sevişmek için yeterlidir onlara göre ama sevgili olmak için değil. kafalarında o kadar çok soru işareti vardır ki bir şey hep sevgili olmalarını önler. bu yüzden bakarsanız hep tutkulu ama bölük pörçük ilişkiler yaşarlar. önce seksin kötü bir şey olmadığını anlayıp tabularını kırmışlar, sonra da çok tehlikeli bir şey de olmadığını keşfedip kendilerini mutluluğuna bırakmışlardır. ama sanmayın ki herkesle sevişirler. bu kızları bir gece bara gitmiş, erkek ayartmaya çalışırken görürseniz sakın aldanmayın. eve yalnız döneceklerdir. olay gitse gitse öpüşmeye kadar gider. çünkü karşısındaki erkek onlara göre dokunmuyordur, sadece elliyordur ki bu ikisi arasında büyük bir fark vardır. dokunulunca ne kadar mutlu oluyorlarsa ellenince de kendilerini o kadar kötü hissettikleri için def ederler kendilerine karşı aslında hiçbir şey hissetmeyen bu erkekleri. erkek de az önce kendisine cilve yapan kızın bu ani dönüşünün sebebini anlamadığı gibi fazla da üzerinde düşünmez tabii. aynı zamanda seviştiklerierkekuyanmadanevdençıkan kızlardır. böyle bir amaçları yoktur aslında. sadece mutlaka evden erken çıkmalarını gerektiren bir işleri vardır. çalışkan olmamakla beraber sorumluluklatını asla aksatmayan bu kızlar ne kadar sevseler de yanlarında uyuyan erkekleri bırakıp giderler
ota gelince... içki içerler. çoğu zaman sigara içmezler. ot içmemeleriyle sigara içmemelerinin bahaneleri aynıdır. bağımlılık yapan nesnelerle özgürlüklerini kısıtlamamak. bunu söylerken kendilerinden şüphe ederler. çünkü bu kızlar aslında sorumluluklarına oldukça bağlı hatta bağımlı olurlar. onlar asla bir serseri gibi takılamazlar. sınavları varken başka şehirlere gitmezler, kafalarına esince işi bırakmaz, otostopla şehirlerarası gezmezler. mesela üniversiteyi bitirirler. sorumlu bir şekilde bitirirler dememe dilim varmıyor. sorumluluk sahibi olmaya çalışır bir şekilde bitirirler. hiçbir zaman ipin ucunu bırakmazlar ama çok da ipe asılmazlar. eğlenirler ama asla ciddi risklere girmezler. öte yandan heyecanı sevdikleri için küçük tehlikeli oyunlarla kendilerini tatmin ederler. kısacası bu kızların her şeyi yarım yamalaktır. ne hanım, iyi aile kızı şeklinde takılabilirler ne de serseri bir hayat sürebilirler.

imphotep
gevişen ama ot yemeyen kızlar vardır.yeni yeni bünyemizin kabullendiği serkeş hayat modeli yavaş yavaş kanımıza işlemekte.işimize geldiği için çabuk kabullenmekteyiz.büyük şehirlerin ara sokaklarında dönen hayat topaçları "oh ne alâ memkelet" deyip de içine atlayası bir ortam oluşturmakta.
eskidengevişen ama ot yemeken kızlar vardı.şimdiyse hem sevişip hem ot içiyor bunlar..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol