mikhail saakasvili

independence
son gunlerde kafkasya’da ya$anan olaylarin ve can kayiplarinin bana gore tek sorumlusu.7 tane sava$ ucagin var ve rusya’ya sava$ ilan ediyorsun.35 000 tane askerin var ve gene rusya’ya sava$ ilan ediyorsun.gotune giymeye donun yok, guney osetya’ya askeri operasyon duzenliyorsun ki rusya’nin taraf olacagini bile bile.amerika’ya guveniyorsun besbelli, e ama birader sen devlet adamisin, amerika’yi benden ya da bir ba$kasindan daha iyi bilmen lazim.amerika’nin guvencesi ile boyle bir maceraya atilinir mi, binlerce insanin kani dokturulur mu?

mikhail saakasvili.

tarihe bir $ekilde ismini gecirmek istemi$tin ya hani.gecti i$te buyur.binlerce sivilin kanina giren adamsin sen artik tarihte.tebrik ederim.
tria
amerika’nın gazıyla rusya federasyonu’na kafa tutmuş, desteği alamayacağını anladığı an, ateşkes imzalayan devlet adamı.
tria
ateşkesten, toprak bütünlüğünden ziyade halkının özgüvenini nasıl kazanması gerektiğini düşünmesi gereken devlet adamı.
independence
bugun norvec televizyonu tarafindan internet sitelerine ilginc bir videosu du$mu$ kendisinin.

bir televizyon programinin canli yayin oncesinde studyoya giren saakasvili, batili bir devlet adami ile gorusuyor.goru$me uzadikca da saakasvili kravatini agzina alip delirmi$ gibi gozlerle kravatini cignemeye ba$liyor.

kotu olay tabi.

bahsettigim goruntuler $u $ekilde;

http://tinyurl.com/63kfoz
tria
yaşadığı yoğun günlerden sonra bir psikoloğa ihtiyacı olan devlet adamı. çok zor günler geçirdi.
elma sekeriiii
kendisi, halkı için nefret edilen bir lider olup çıkmı$tır. tüm ekonomik krizler, bataklar ondan bilinmektedir. tüm siyasi karı$ıklıklar, halka göre onun elinden çıkmı$tır.

gürcistanda bu gün, bir ögretmen aylık 30 dolar maa$ almaktadır. varın gerisini siz dü$ünün...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol