sevgilisinin penisini kesip dama atan kadın

elma sekeriiii
olay trabzonda geçmekte.

kendisinden ayrılmak istedigini söyleyen sevgilisiyle son bir gece geçirmek istedigini söyleyen kadın, gece sevgilisi uyurken penisini kesip, otelin kar$ısındaki binaya fırlatıp atmı$.

kan revan içinde kalan adam, otel valesinden yardım almı$ ve hastaneye yeti$tirilmi$. polislerin yogun arama sonucunda bulunan penis, adamın ardından hastaneye dikilmek üzere yeti$tirilmi$.


allahım ne günlere kaldık yarabbim!

oldu olacak pilav pi$irip içine sote yapaymı$ da adama yedireymi$. hayvan kızı.
angelus
eski bir hırvat geleneğini yerine getiren kadındır. evlerine kötü şansın musallat olduğunu düşünen hırvat hatunlarının ilgili kötü şansı evlerinden uzaklaştırmak için sevgililerinin penisini kesip dama attıkları, ve böylece kötü şanstan kurtuldukları rivayet edilir. tabii bu ritüelin tamamlanması için konunun muhatabı olan damda bulunan penisi dama atılmasına müteakip takip eden ilk salı gecesinde bir martının gelip yemesi gerekiyormuş, bu nedenle evleri denize yakın yerlerde bulunan hırvat bireyler bu konuda daha bir şanslıdırlar.

armour
eski bir eskimo geleneğini yerine getiren kadındır bu. inanışa göre görevini tamamlayan pipi kesilip dama atılmalıdır ki yerine çıkan yeni pipi daha sağlıklı ve sağlam çıksın.. lakin fırsat tanımamışlar, eskiyi yerine dikmişler tekrar. böylece yarım yamalak bir hal aldı muhtemelen. bi de buz dolu çantaya koymuş kedilerden kaçırıyo polisler. eğitimsizlik insanları ne hallere sokuyor işte. yazık.
independence
eski bir kizilderili gelenegini yerine getiren kadindir.

rivayet o dur ki, sevgilisinin penisini kesip dama atan kadin, evi etrafindaki tum kotu buyulerden kendisini ve ailesini, kisacasi o evde ya$ayan herkesi korurmu$.onceleri bu olay sevgilisinin penisini kesip totemin boynuna asmak $eklinde hayata gecirilse de, daha sonralari toteme asilan penis totemlere saygisizlik olarak nitelendirildigi icin, penisi dama atmak kabilenin buyuculeri tarafindan daha uygun gorulur olmu$.
armour
olayın aslını açıklıyorum; bu kadın bereket tanrısı adına çalışan bir emir kuludur. şöyle ki: bir gün bereket tanrısı aynaya bakar ve her zamanki gibi sorar, "ayna ayna söyle bana benden bereketlisi var mı bu dünyada?" şerefsiz ayna da malum bu zavallı çocuğu ispitler hemen. bereket tanrısı da verir baltayı eline bu kadını görevlendirir. sonrasını biliyorsunuz zaten.
tayfa75
(bkz: aza kanaat etmeyen cogu bulamazmis)
(bkz: sakla penisi gelir zamani)
(bkz: yemekle oyun olmaz)

seklinde yersiz esprilere konu ve malzeme olabilecek potansiyeli barindiran olayin bas kahramanidir.

guzelim yurdum insaninin ne kadar gulluk gulistanlik bir hayat surdugunun en guzel kanitlarindan biridir. dogaldir biten birsey, baska birseyi olmayan insanin ayni zamanda herseyinin de sonudur. bitiren kendisi olmayinca bu durumda karsindakine kendine verdigini dusundugu zararin boyutlarini algilama konusunda yardimci olmustur ablamiz.

hepimiz aldiklarimiz ya da alacaklarimiz ile o kadar mesguluz ki, vermeyi unutuyoruz. hali ile vermeye istekli olmayan bir toplumda alinanlarin da degeri yuksek oluyor. kaybedince bu tarz sonuclari dogal karsilamali herhalde.

neyse
(bkz: her sey cok guzel olacak)
(bkz: durmak yok yola devam)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol