bilgi gözlük

rdm
bilgi sözlük ün üreteceği potansiyel optik markası. düşündümde süper olur aslında, burdan indi ye selamlarımı iletip az sonra yazacaklarımı ciddiye almasını dilerim, çok para kazanacak çok.

öncelikle bu gözlüğü alacak olan insan evladının bilgi sözlük e üye olması lazım ki gözlüğü taktığında şaşırıp ne oluyo amına koyim gibi serzenişlerde bulunmasın.
düşünsene sevgili bilgiç, gözlüğü takıyosun dünya birden bire sözlükte hangi temayı kullanıyosan o renge bürünüyo ve istediğinde sağ tarafta bulunan theme butonuna bakış atıp açılan tema listesinden dilediğini seçip dünyanın temasını değiştirebiliyosun. bitti mi hayır. üst tarafa baktığında ise bugün dün 2007 karma gibi sözlük butonları yer alıyor bakış açında. vay be. e ne işe yaracak bunlar? mesela bugün butonuna bakış fırlatıığında sol tarafında bugüne dair yapacağın her şey beliriyor birden. ha keza dün butonu da öyle, dün butonuna baktığında dün yaptıkların sol frame de beliriyo tarihten ders alasın, ki tekerrür etmesin. houston butonu da süper, bi bakış atıyosun oraya eş dost arkadaş hepsiyle mesajlaşıyosun, tabi mesajlaştıklarınında bilgi gözlük ü olmalı, buda gözlük satışları için iyi bir neden.

diğer butonlar için daha düşünemedim ne olur ne olmaz, zaten şimdiye kadar yazdıklarıma baktımda nası fikir lan bu? alt tarafı ukde doldurcam diye ne bu rezillik be rdm!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol