ölümorgazmi

selambengeldim
otoerotik asfiksi(auto erotic asphixication) mastürbasyon esnasında oluşacak zevkin arttırılması ve doyumun şiddetlendirilmesi adına beyine giden oksijenin bilinçli olarak kesilmesi işlemidir.
geçici anoksi (beyine oksijen gitmemesi) beyinde kısmi bir oksijen yoksunluğu oluşturarak bazı seksüel aktiviteleri uyarır. olay tamamen cinsel bir davranış bozukluğudur.
otoerotik asfiksi uygulayıcının doğru anda müdahale etmemesi durumunda kaza sonucu ölümle sonuçlanır. çünkü o, anlık bilinç kaybı durumu saniyeler içinde uygulayıcıyı olaya müdahale edemez hale getirir ve ölüm oluşabilir. ttb (sürekli tıp eğitim dergisi-sted) durumu beyine giden oksijenin azalmasının haz duygusunu arttırması şeklinde açıklıyor.
olay oldukça tehlikeli. kesinlikle denenmemesi gerekiyor. ebeveynseniz önlemler alınabilir. çocuğunuzun boynundaki açıklanamayan izler, oksijen azlığı ile kanlanmış gözler, kilitli kapılar ardında tek başına geçirilen uzun zaman dilimleri, ip-zincir-kelepçe ilgisi ufak belirteçler.
ünlü grup inxs’ten micheal hutchence’ın ölümü bu şekilde açıklanmıştı zira cesedi kafasına geçirilmiş bir poşetle mastürbasyon yaparkenki haliyle bulunmuştu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol