tanrının kurtuluşu tarikati

hepimizhiciz
tayvan’da kurulmuş olan bir ufo tarikatıdır. liderleri 41 yaşındaki chen, eski bir sosyal bilimler öğretmeni. en iyi iki arkadaşı ise hz.isa ve buda’nın onların bedenlerinde yaşadığına inandığı iki genç tarikat müridi idi... tanrı ise zamanı geldiğinde dünyaya inecek ve chen’in vücudunu araç olarak kullanacaktı! bu tarikatın 150 müridi geçtiğimiz aylarda tüm mal varlıklarını satarak teksas’ın garland bölgesine yerleşti. bu yöreyi “tanrının ülkesini” (god’s land) çağrıştırdığı için seçmişler.

en son söylemleri ;
“31 mart 2005 yılında tanrı bir ufo ile dünyaya inecek ve televizyona çıkacaktı.” ama sanırım tanrı, bu gezisini biraz ertelemiş olmalı ki bu söylemleri gerçekleşmedi. tarikat üyeleri üzerlerine her zaman giydikleri beyaz elbiselerini hiç çıkarmadan hala heyecanla bu ziyareti bekliyorlarmış. intihar gibi bir vukuatları şu ana kadar olmamıştır.
blinn
vay be tüm tarikatlar içerisinde en sağlamı buymuş. chen çok zeki bir adammış. sosyal bilimler öğretmeni olarak amerika’ya göç etmek zor tabi. al yanına bir tane çakma isa bir de çakma buda, topla yüzelli tane gerizekalıyı sonra ver elini teksas. helal olsun sana chen.
tzevryl
isimine bakarsa kuruldugu zamandan beri tanrıyı kurtarmaya çalışan senelerce daha kurtarmak için ugrasacak tarikattır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol