rocco sıkı şeker

elma sekeriiii
öncelikle ba$lıktaki "i" faciasından ötürü sözlük okurlarından özür dilemek gerekli.

tanımlamaya gelirsek eger; rocco marka $ekerlerin en sonuncusudur bu $ekersiz $ekerleme. yuvarlak bir kutunun içinde satılıp 3 ayrı çe$idi vardır:
mandalina-karpuz
bögürtlen-çilek
nane

hepsi birbirinden $ahanedir, nefistir. denemek lazımdır. carrefour ve migros’ta 1.25 ytl for you’da ise 1 ytl’dir. afiyet $eker olsun.


bilgi sözlük reklamları bitti. dagılın.
tacican
ilginç bir enstantanedir kendileri. paketi açarsın bir mekanda, elini atarsın, 1 adet hap benzeri roccoyu alırsın eline, ağzına yerleştirirsin güzelce. birden bakışlar üzerine yoğunlaşır, seni ex atmış zanneder bazı mallar. ama o şekerin ağzınıza verdiği ekşi erik gibim tadıyla yüzünüze gelen kıvamla olayın gerçek boyutu anlaşılır, herkes rahatlar. ahududu limondu galiba yediğim. çok şahane şekermiş kendileri canım. bu arada bi arkadaş rocco öldü dedi ben bu şekeri yerken, onuda anmış olalım allah rahmet eylesin.
independence
manyak bir $eymi$ bu arkada$im. dun markette gordum, lan bu ne dedim aldim 3 paket, dun geceden beri degi$ik tadlarla agzimda geveleyip durur oldum. $ekersizmi$ ustelik, yani kilo ya da di$ sagligini tehdit eder bir durumu da yok sanirim. sigarayi bile ikinci plana attirdi bana namussuz. al yani, oneririm.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol