nur oktem le desti izdivac

independence
flash tv’de yayinlanan ve nur oktem tarafindan sunulan evlendirme i$ pi$irme programi.

oncelikle nur oktem ho$ hatun, ona bir lafim yok.lafim $una.yahu arkada$ ekrana cikan teyze 75 ya$inda, diyor ki "ben evlenmek istiyorum".peki tamam.ama arayan amca da 80 ya$inda ve diyor ki "ben 75 ya$indaki gulseren hanimi cok begendim, izdivaca talibim".hah i$te ipler burada kopuyor.

e be amcacim, sen daha soylenileni 40 kere tekrarlattiriyorsun da yine hicbir $ey anlamiyorsun, kadinin ismi gulsum ama sen kendisine en az 12 kere gulseren dedin ciktin.ayrica sen bu gulsum yani sana gore gulseren teyzeyi nasil goruyorsun ekrandan be amcacim.ben goremiyorum yahu senin gozlerin nasil seciyor allaha$kina.

sonra amca diyor ki "sefakoyde evim var", ardindan gulsum teyze diyor ki "ben antalya da oturuyorum, istanbul’a gelemem, sen gelemez misin antalyaya" ve sonra yine amca diyor ki "gelirim gulseren hanim, nasil gelmem, buradaki evimi kiraya veririm antalya’da ya$arim".

var ya allah muhafaza evlenseler, amca e$inin ismini olene kadar gulseren bilecek, gulsum teyze de "benim ismim gulsum huuu" diyecek omrunun sonuna kadar.

onlar ermi$ kerevetine bize de ne du$erse gokten artik.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol