zekeriya öz

0 /
independence
ergenekon iddianamesi isimli a$mi$ esere imza atan ki$i.$u siralar turkiye’nin en cok okunan eseridir kendisi sanirim.kimi bolumlerinde birbirinden bagimsizliklar, kopmalar olsa da leziz bir eser.tam 2500 sayfa, tum gazetelerin internet sayfalarinda.tukenmeden indirin.
independence
bu sefer de deniz baykal hakkinda, "akp ergenekonun savcisiysa chp’de avukatidir" demesinin sonucunda yargiya mudahale sebebi ile inceleme ba$latmi$.

sanirim bir tek bizler kaldik inceleme altina alinmayan, belki de alindik. bilemedim $imdi.
independence
ongorum o dur ki kendisinin savciligi doneminde di$arida ne bir gazeteci kalacak ne bir asker. yakinda ne haber okuyabilecegiz gazetelerde, ne de haber bulteni izleyebilecegiz televizyon kanallarinda. varsa yoksa cizgi film minakoyum, haber yok, cizgi film izleyin, sonda du$unursunuz falan allah muhafaza.
independence
8 kisi ile birlikte dubai’ye gidip bir hafta tatil yaptigi ve bu tatil masraflarinin(78 bin dolar) bir in$aat $irketi tarafindan odendigi iddia ediliyor. savci öz bu iddialardan sonra iddialari yalanladi ve odemeleri kendi cebinden yaptigini acikladi. konu ile alakali tekzip yayinlayacagini da soyledi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25510967.asp
independence
dubai tatilinin masraflarini kendi cebimden kar$iladim demi$ti. hemen ardindan agaoglu’ndan bir aciklama geldi.

"masraflari dubai temsilciligimiz kar$iladi"

noluyor lan?

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25510967.asp
independence
ergenekon davasi esnasinda hukumetin gozbebegi iken, 17 aralikta ba$latilan büyük rüşvet isimli operasyonda hukumetin ba$du$mani oluverdi kendisi.

$imdilerde ailesi ile dubai’de birilerinin finanse ettigi bir tatil gercekle$tirdigi konu$uluyor. kendisine gore tatil masraflarini kendisi kar$ilami$ ancak bu aciklamadan hemen sonra ali ağaoğlu cikti dedi ki "hayir, tatil masraflarini benim dubai’de ki acentem kar$iladi. masraflar da 77 bin dolardir".

savci öz bunun uzerine yeni bir aciklama yapti ve harcamalari kendi cebinden yaptigini, her birinin belgesi oldugunu, belgeleri aciklamak icin hsyk’dan izin istedigini ve iznin gelmesini bekledigini soyledi.

bu aciklamadan hemen sonra da savci öz’ün bakırköy adliyesine tayini cikti. sebebi ise iddialar sebebi ile öz hakkinda hsyk’nin inceleme ba$latmasiymi$.

boylelikle savci öz’ün büyük rüşvet operasyonu ile alakali hicbir etkisi kalmadi, bagi kalmadi. hukumetin en buyuk tasfiyelerinden biri de bu olsa gerek.
independence
hsyk’dan kendisine aciklama izni verildikten sonra kisa bir aciklama yapmi$, eaas aciklamayi ise 2 sat kadar sonra yapacagi soyleniyor.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25525725.asp
independence
kendisi hakkinda ihrac istemi ile soru$turma acilmi$t. hsyk’nin iki gun once verdigi karara gore hakkindaki soru$turma sonuclanana kadar gorevinden uzakla$tirma karari alindi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27866993.asp
independence
bakirkoy cumhuriyet ba$savciligi tarafindan hakkinda ""örgüt kurmak", "cebir şiddet kullanarak türkiye cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya, görevlerini yapmaya kısmen veya tamamen engellemek" gerekçesiyle tutuklama talebiyle yakalama kararı çıkarıldı. vay arkadas nereden nereye.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol