quiknet

independence
tellcom’a ait internet servis saglayici(iss).$imdilik ne yazik ki sadece istanbul’un kisitli bolgelerine servis veriyor ve o kisitli bolgeler icerisinde mecidiyekoy yok(mnskym!).

turk telekom ile aralarindaki farki $oyle bir gozden gecirelim en basit ornekle.

turk telekom 1 mbit kotasiz internet baglanti fiyati 49 ytl
quiknet 5mbit download / 5mbit upload kotasiz internet baglanti fiyati 49 ytl

quiknet 100 mbit download / 5 mbit upload kotasiz internet baglanti fiyati 109 ytl.

5 mbit downloada 5 mbit upload diyorlar alo.hem de turk telekom’un 1 mbit download(sozde) ve muhtemelen 100mb upload(ki ona bile ula$maz) fiyatina, yani 49 ytl ye.

telefonu $oyle;

444 222 0
independence
kendileri ile iki sene sozle$me imzala, turk telekom adsl hattini iptal ettirt ve bunu belgele, sana bir de hp notebook hediye etsinler.modem ile kurulumun da ucretsiz oldugundan bahsetmiyorum.

fiber kablolarla baglaniyor binana yahut sitene internet, kildan tuyden yagmur yagsa kopan kablolarla degil.eger bu sistemi turkiye capinda geni$letebilirlerse turk telekom’un quiknet kar$isinda zerre $ansi yok, olamaz da zaten.vdsl2 falan yalan olur, soyleyeyim ben size.100mbit download/5 mbit upload diyor adamlar diyorum sana.
independence
halen o kadar az yerde var ki bu internet eri$iminden, $imdi aradim bana koskoca istanbulda ancak iki elin parmaklarini gecmeyecek kadar fazlalikta bolge ismi saydilar. bu hizmetten alabilmek icin cok beklememiz gerekecek anla$ilan.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol