mehtap yılmaz

independence
bir $arkisini dinledim de, bir yari$mayi kazanabilecek ne bir performans gorebildim ne de bir sahne hakimiyeti gordum.kendisi pavyonlarda soyluyormu$ daha once, ke$ke aynisini devam ettirseymi$.hizli tukenecek $arkici piyasasinda.
2026 sonya
sadece sesi değil, tipi ve edasıyla da trezo kişilik. ota boka ve sürekli at kişnemesi gibi gülmesi ise ayrı bi trajedi. biri buna "gülmek sana yakışıyor" demiş ama kendisi hiç ayna karşısında filan denk gelmemiş kendine...
heddodepaso
recep ivedik’in bayan versiyonu. kendisini bu şekilde gazlayıp, çıktığı programlarda bu şekilde bir özgüvenle davranmasını sağlayanlara selamlarımı gönderiyorum.
independence
bu kadini canli yayina cikartmanin sadece iki sebebi olabilir;

1- yapacagi dengesizlikler sebebi ile reyting almak.
2- yapacagi dengesizlikler sebebi ile reyting almak.

nedir arkada$im bu ki$i, nedir ya da kimdir bu kadin ya?

bu gece disko krali yapmi$lar kendisini, e kadin da kendinden gecmi$ herhalde ki eli gotu bir oynuyor. yahu birazcik hanim ol birazcik asil ol narin ol. ne o oyle "abi"li falan konu$malar, kulhanbeyi tavirlari. nerede kaldi bir bayanin estetigi zerafeti? $arkici kadinlar ankaradan yahut kasimpa$adan olunca tum bu ozelliklerden muaf mi tutuluyorlar? bu kadinlarin dunyasinda hicbir yanli$ bir dogruyu bile goturmuyor mu sorarim size? ya televizyonun sesini sonuna kadar kissan ve bu kadin da sadece yerinde oturuyor olsa, guzel bir $eye benzetecegim. e ama karde$im ne yerinde oturuyor ne de susuyor, bu haliyle kadina bile benzetemiyorum kendisini.

kamera agir geliyor kimi insanlara, ta$iyamiyorlar agirligini.
laughter
mehtap disko kralı’nda çok küfür ettiğini 24 saat küfür ettiğini söylemiştir. yahu küfür kötü bişey değil miydi, yani herkes arada bi etse de mutlulukla ya da gülerek, gurur duyularak söylenecek bişey değildi sanırsam. özellikle de bayanlar için. hadi erkekleri geçtim. peki bu durumda bu kadın ne iş. bu durumda bizim bu kadına ’ay canım çok doğal’ dememiz mi gerekiyor. pardon, ben bilemedim de...
orqn
hakkında söyleyecek çok kötü sözlerim olmasına rağmen sustuğum kişidir.hafiften tırsmıyor değil insan.
mad
5 dakika yanında dursan sadece konuşsa seninle ve sen dinlesen, vuvuzela kadar etkin bir rol oynar bu kadın. bir de okan bayülgen’in bu kadar ısrar etmesini anlayamadım konuk olarak çağırmasını bu kadını. resmen içine ediyor programın. çok doluyum ama susuyorum bak sözlük.
orqn
an itibariyle fox tv de ’gündüz pornosu’ konusunu muhattabıyla tartışmaktadır.tartışmanın sonunda mehtap’ın pelin suade ye kafa göz dalmasını bekliyorum ki bu programın yapılma amacı da budur zaten.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol