türkiye nin en iyi wcleri

death in babylon
cok enteresan oldugunu dusundugum haberdir.alin size copypaste:
turkiye wc kurulu, 2004 yilinin wc’lerini belirledi. kurulun 2004 yili icin tesvik amaciyla belirledigi 9 wc arasinda ankara sehirlerarasi otobus terminali isletmesi asti wc’si ve gazi ordu evi wc’leri de yer aliyor.
iha muhabirinin konuya iliskin sorularini cevaplandiran turkiye wc kurulu baskani prof. dr. baha talip tunaligil, 2004 yili icin belirledikleri 9 wc’nin hepsini de yilin wc’si olarak sectiklerini ve bunlarin 1., 2. veya 9. seklinde nitelemediklerini soyledi. secilen wc’lere ’berat belgesi’ verdiklerini ve bu belgenin secilen wc’lerin bulundugu tesislere asildigini kaydeden prof. dr. tunaligil, turkiye wc kurulu’nun calismalariyla ilgili olarak sunlari soyledi,
kurulumuz 26 yil once tarafimdan kurulmus ve fahri olarak gorev yapan bir sivil toplum kurulusudur. yaklasik 20 yildan bu yana da turkiye’de yilin wc’sini seciyoruz. 5-6 yil oncesine kadar her yil bir wc seciyorduk. fakat talep cogalinca birden cok wc’yi her yil yilin wc’si olarak secmeye basladik. bu yil kurumlarin kendileri veya vatandaslar tarafindan gosterilen toplam 33 aday wc arasindan 9. yilin wc’sini sectik. tabii burada amac tesviktir ve kurul uyesi arkadaslarimizla cok titiz bir incelemeyle belli standardi yakalamis olan wc’leri uzun tartismalar sonucunda belirlemekteyiz.
tunaligil, 2004 yili icin tse’nin wc standardina uygun olarak sectikleri wc’leri soyle siraladi:
- posiedon balik lokantasi bebek- ist
- ozdilek dinlenme tesisleri, afyon
- gazi ordu evi, ankara
- migros-akkopru, ankara
- yorsan dinlenme tesisleri, susurluk
- asti, ankara
- patalya termal rizort, kizilcahamam
- aytemiz petrol tesisleri tem otoyolu,istanbul
- kamil koc dinlenme tesisleri susurluk.
maliyeci
eveet,uzmanlarımız sizler için yurdun dört bir yanında sıçtılar,denediler,test ettiler,şimdi birinciyi açıklıyoruz....
elma sekeriiii
uzaktan bir çe$it gazete sürman$eti olabilecek nitelikte duran ba$lık. zira yakından ben bi$e cıkaramadım.

neyse, bu tuvaletlerin ilk 10 sıralamaya girebilecek olanlardan biri istinye park’ta mevcuttur. temizligiyle dizaynı ve estetigiyle göz doldurmu$tur.

(bkz: anket kokan hareketler bunlar)
karpuzz
taksim beyoglu ishaninin en ust katinda yer alan ponte adli mekan ilk siralari hakeder.

dunyanin en iyi manzarasina yani halic bogaz kizkulesine kisaca istanbul’a karsi hareketi gerceklestiriyorsunuz. aklinizdan turlu boktan esprileri gecirmek serbest o esnada. siddetle tavsiye ediyorum efendim. gidin sicin!
independence
hic kimseyi eve davet edecegimi zannetmeyin ama bizim evdekidir. icerisinde kullugunden tut bir nevi kitapligina kadar her $ey var. yakinda canim sikilmasin diye play station koymayi du$unuyorum icerisine.
pirate of garibban
bahsi geçen mekanlardan dört tanesine gittiğim;kaçının wc sine girdiğimi, girdiklerimden kaçına sıçıp, kaçına işediğimi, kaçından yalnızca lavabo olarak yararlanıp elimi yüzümü yıkadıgımı, kaçının yalnızca aynasından faydalanıp saçıma başıma baktıgımı bilmediğim için şu anda kendimi çok eksik hissettiğim water closetlerdir.gece gece efkarlandım. tuvalete girip bi sigara yakıcam müsadenizle.

edit:dogum günümün ilk entrysi dört tane tuvaletten bahsettiğim bol sıçmalı işemeli bişi olmuş.hayırlısı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol