rekabet etmem rekabet yaratırim

independence
son yillarin liseli kizlari tarafindan saga sola yahut defterlerine yazilan cumle.kendine guveni mi simgeler yoksa kafiyeli oldugu icin mi dikkat cekecegi du$unulur bilmem, bilmek de istemem.sanki beyaz e$ya reklami yapiyor hatun.

"rekabet etmem, rekabet yaratirim.az elektrik harcarim bol isitirim.ki$larinizin daha sicak gecmesi icin, i$te size arcelik elektrikli soba.laylaylom."

talep mercii: allah

talep edilen $ey: akil

stoklarda bulunmadigi takdirde yerine talep edilen $ey: fikir

adres: tum liseler ve kamyon $oforleri.

talep sahibi: anlamsiz cumleler magduru insanlar.

ba$vuru formunuz alinmi$tir.yetkililerimiz en kisa zamanda size donu$ yapacaklardir.bizi tercih ettiginiz icin te$ekkur ederiz.

amin.
cihanmusul
aşağılık kompleksinin oluşturduğu boşlukları egosu yüksek cümlelerle kapatmaya çalışan canlının sarfettiği konuşma,yazı vs.
kurabiye
akla zarar sözdür ya da aklı zarar görmüş kişinin sözüdür. yapmayındır etmeyindir, yazıktır. ulan millet boş zaman aktivitesi için kafa kaşıma sürelerinden ödün verirken... hay allah ya komik.
benduruyorumsebagitti
aslında bir firmanın sloganıydı da, demekki yeterince slogan-firma bağıntısı kurulamamış. söz kalmış, firma uçmuş. google’a bakılınca da önüne gelenin kullandığı birşey olmuş çıkmış.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol