2008 pekin olimpiyatları

independence
bugun saat 15:00 itibari ile resmen ba$layan olimpiyatlar.

bilindigi uzere turkiye, olimpiyatlar tarihi boyunca onlarca altin madalya aldi ancak bu altin madalyalarin hepsi halter, gure$ ve judo alanindan geldi.bir ba$ka dalda henuz bir altin madalyamiz yok.

yarin yapilacak olan halter musabakalarinda ilk altin madalyamizi bekliyoruz diyecegim ama biraz fazla iyimserlik olacak.zira ne eski haltercilerimiz ne de eski gure$cilerimiz ne yazik ki yok.

turkiye adina bu olimpiyatlardan zerre umutlu degilim.
independence
michael phelps efendinin imzasini attigi olimpiyatlar olmaktadir kendileri.amerika ordusuyla, ekonomisi ile, politikasi ile cin’i dize getiremedi.koskoca amerikanin yapamadigini bir yuzucu resmen yapiyor $u siralar oha.
angelus
abd nin madalya sıralaması yaprken kendilerini 1. sıraya koydukları olimpiyattır. e çin paso altına çalışmış, sana iki katı fark atmış buna mukabil sen doldurmuşsun gümüşü bronzu bi de adamaların aldıkları altınla bir tutmuşsun. arkadaş her ortamda bu tip zeka parıltıları göstermek zorunda mısınız. yerinizi haddinizi bilmeniz için daha ne yapsın adamlar. egoist laleler.
orqn
trt tarafından dogru duzgun yayınlanamasada(özellıkle basketbol macları)bugune kadar gayet zevklı gecen olımpıyattır.turkıye ıcın bır hayal kırıklıgı olabılır ama gerek yuzme gerek atletızm musabakaları oldukça zevklı gecti.
olımpıyatlar baslamadan once herkes hava kırlılıgı nedenıyle ozellıkle koşularda rekor kırılamayacagını savunuyordu ama adam 100 metreyı 9.69 kostu.demekkı neymıs:buyuk konusmayacakmısız.
jason windsor
çinin aldığı madalyalarla da altın madalyayı hak ettiği olimpiyattır.sporcularını 2 sene kampa almışlar hazırlık aşaması olarak.başarı tesadüf değildir.
2026 sonya
ramazan şahin’in serbest güreşte 66 kilogramda aldığı altın madalyayla ilk altınımızı kazandığımız olimpiyat oyunlarıdır...
vatana millete hayırlı uğurlu olsun.
nick nicki nickince
türkiye’nin bu olimpiyatlarda da başarısız olmasının tek ve yagane sorumlusu olimpiyat komitesidir. neden diye sorarsanız, bilmediğimiz yerlerden soruyorlar. ne demek cirit atma, gülle atma, sırıkla yüksek atlama? bir sporcu bu spora nasıl başlar? yok böyle bir şey, tamamen tesadüf. saçma sapan sporlar, hatta spor kisvesi altında gizlenen aktiviteler. halbuki orda olsa bir batak, bir bezik, bir okey, ne bileyim bir soya yağlı güreş, gör bakalım o zaman türkleri kim tutuyor. ne demekmiş üç adım atlama, 100 metre koşu? sen adam olsan bir kere, üç adımda atlamazsın, işini tek adımda halledersin arkadaşım; madem o kadar hızlı koşuyorsun, koş bakalım edirne’den aradahan’a ne oluyoruz. yok arkadaş, ben anladım ki, bazen anlayabilen bir insan da olurum, o zamanlarda tadımdan yenmez, çok tatlı bir insan olurum, neyse, anladım ki, sorun bizde değil, kesinlikle bizde değil. bu olimpiyat komitesindeki amcalar, onlar da kimdir, kim seçer, bilen beri gelsin, suç onlarda. bu amcalar anlamıyor işten. hep önümüzü kesmek için yapılmış şeyler bunlar. yoksa biz mükemmeliz, hatta ve hatta mükkemmeliz, ama o amcalar var ya o amcalar, işte onlar nanay.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol