eser yenenler

independence
cok guzel hareketler bunlar’da son derece ba$arili bir performans sergileyen oyuncu.pek cok skeci kendisi yazar, arkada$larinin yazdiklarini da kendisi sunar, pek cogunda da rol alir.

buraya kadar her $ey iyi ho$, ancak skecteki esprileri daha tamamlamadan gulmesi hic profosyonelce degil.sen espriyi yap ve dur, reaksiyon seyirciden gelsin.kendi yazdigin ve kendi yaptigin espriye daha cumleyi bitirmeden kikirdamaya ba$larsan seyirci metazori $ekilde guler.birak sen yonlendirme seyirciyi, o nereye gulmesi gerektigini zaten bilir.
angelus
haftasonuydu sanırım, sevgili validemle birlikte tv. izlemekteydim. jest olsun diye de uzaktan kumanda cihazını anneme vermiştim. sonra annem tv. kanalları arasında dolanırken bu arkadaşın da yer aldığı çok güzel hareketler bunlar programında denk geldik, bilinçaltı isimli bir skeç oynanmaktaydı, bizim izlediğimiz zaman dilimi içerisinde "10 yaşındaydım. sen öldüğünde 10 yaşındaydım baba.sen de daha 40 yaşındaydın. daha sıran gelmemişti ki..." şeklinde bir replik geçmekteydi. belki çok başarılı bir skeç değildi, ama yine de nasıl bir candamarından yakalamışsa bizi o esnada ne ben anneme bakabiliyordum, ne de annem bana. yapma arkadaşım böyle şeyler. yapma.
independence
kanaatimce sahneye yılmaz erdoğan’dan cok daha fazla yaki$iyor kendisi.

edit: zaman gecirmeksizin berbat aldigina gore yaki$miyormu$ sahneye. lan du$unceni de payla$amayacaksin sozlukte. neye brbat neye muhte$em verilecegi bir ayirt edilebilse. bu zihniyet polis ba$bakan ya da hakim falan olsa, du$unceni dile getirdiginde eger begenmemi$se seni direk iceri tikar yemin ederim.
nerobianco
sahneye yakışmasını bilmem de. bulunduğu yere yakışmıyor pek. yakından görüp konuşmuşluğum olduğundan mütevellit insanların kendisi hakkındaki şişman köfte dudak yorumlarının az kaldığını düşünmekteyim. bildiğin angus bu.

(bkz: angus)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol