ntv spor

0 /
mad
an itibari ile galatasaray - fenerbahçe arasındaki köklü rekabeti konu alan bir programı göstermektedir.
orqn
yeni tanıtım filmiyle kırıp geçmiştir.

http://video.ntvmsnbc.com/akli-basinda-kanal-ntvspor.html

ps: özellikle hızlı ve dinamik sohbet kısmını ağzınız doluyken izlemeyin derim.
cremaster
geçen sezon ispanya ve italya birinci lig karşılaşmalarını ntv ile birlikte yayınlayan tv kanalı.

yaptıkları yayınlarda tarafsız olmadıklarını belirtmeden geçmek olmaz sanırım.
crimson
bayılarak izlediğim kanaldır. bir çok eleştiriyle karşı karşıya olmasına rağmen, inatla çizgisinde her hangi bir kaymanın olmadığı düşüncesindeyim. tek varoluş amaçlarının fenerbahçe propogandası yapmak olduğu söyleniyor bazı kitlelerce. katılmıyorum. o dönemde hangi takım icraatleri popülerse o takıma ağırlık veriyorlar. hepsi bu. her şey bir yana, türkiye’de bir ilktir, tektir. saygı görmeyi haketmektedir ve görmelidir.
independence
orqn yazmi$, merak ettim izledim reklamini, yerlerdeyim yerden kalkabilmek icin ciddi bir destege ihtiyacim var. yazilmi$ ama gormeyen duymayan olmasin diye ben de linkini vermek istiyorum kanalin reklaminin.

http://video.ntvmsnbc.com/akli-basinda-kanal-ntvspor.html

ntv spor, akli ba$inda spor kanali. boyle iste.
orqn
nba stüdyo programına yaptıkları şey tam manasıyla terbiyesizliktir.

bir dönem ntv de ve daha insani saatlerde yayınlanıyordu bu program. ayrıca hafta sonları nba action ve nba jam isimli iki program daha yayınlıyorlardı. ntv spor açılınca bu programın da oraya taşınması gayet normal. fakat saatinin gece yarısından sonraya alınmasını kim nasıl açıklayabilir? koskoca spor kanalında şu programı koyacak zaman mı yok? her akşam canlı yayınlanan futbol programlarından bir tanesi eksik kalsa ölür mü bu millet. ya da onlardan birini geç saatlere alıp nba stüdyo yu akşam saatlerine çekseler çok şey mi kaybederler.

bu, programın süresini uzatmak, daha dolu dolu sohbet edebilmek amaçlı yapılan bir uygulama olsa yine gam yemeyeceğim. ama program neredeyse eskisinden daha kısa hale geldi. hele dün geceki program tam manasıyla rezaletti. 42 dakika sürdü ve bunun 7-8 dakikası da florya ve samandıraya yapılan bağlantılarla kesildi. bir spor kanalının futbolun kucağına bu kadar oturması normal mi?

peşin edit: bu enrtyi yazarken hatırladım; daha önce de bu konuyla alakalı bir şeyler yazmıştım; #981475
orqn
spor kanalı falan değil, bildiğin futbol kanalıdır. kimseyi kandırmaya çalışmasınlar! nba’ de play off lar başlıyor, ilk maçı 2 saat sonra ömer aşık’ ın takımı oynayacak ama gün içerisinde bu konuyla alakalı sitelerine tek bir haber bile girmediler. varsa yoksa el clasico.

hele el clasico konusunda sergiledikleri tutum tam bir rezalet. günde 8x10^6 defa geçmiş derbilerin hikayeleri anlatıyorlar. insanı maçtan soğuttular. bir de bu derbinin iki takım tarafından oynandığını, sadece barcelona’ nın maçı olmadığını hatırlasalar iyi olur. aleni bir şekilde barca yanlısı yayın yapıyorlar günlerdir. gün gelir bu derbideki güç dengeleri değişir ama kendilerinin bu tutumunu kimse unutmaz. yazık olur.
mmkurabiye
her daim orada diyalog halinde olan iki tip var, sanki hep aynı siyah takımları giyiyorlar ve hiç yemiyorlar, uyumuyorlar, yorulmuyorlar...vs gibi. her daim oradalar, her daim konuşacak, anlatacak milyonlarca hikayeleri var arkadaş nasıl iştir bu anlamadım. bir an seviniyorsun bitti spor programı diye, hoop biterken: bir yere ayrılmayın sadece bir dakika sonra bilmem ne programında şu şu şu özetleri izleyip şunlardan konuşacağız diyorlar. şaka gibiler gerçekten tam işçi kanunu hükümlerine göre mesai yapıyorlar. saatleri dolmadan gitmiyorlar mı ne?! başına ve sonuna hiç denk gelmedim bu programların belki de bu yüzden hep onlar oradaymış hissine kapılıyorum.

hayır beni tam o saatlerde televizyonun karşısına bağlamıyorlar tabiki, izlemek zorunda değilim ama malum bizim bey baya meraklı futbola.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol