brazzers

phantom lord
eski pornoların yerini tutmayan, hep aynı big tits at school, my friends’ bilmem ne mom, ne bilim my sisters’ hot friend’den öteye gidemeyen, güzel bütçeyle bok gibi filmler yapan firma mı diyim bilemedim. naughty america var bi’de ilgilenenlere bunun ikizi bi oluşum. bi private, bi barely legal ne bilim vivid tadı vermez. ruhsuz sevişen orospuları, kaslı, kel adamlarıyla iyice iğrendirir kendinden.
independence
bir arkada$imin soyledigine gore ba$tan sona dolandirici bir siteymi$. trial user ismi altinda kaydinizi yapip 2 gunlugune siteye 1,95 lira kar$iliginda uye yapiyormu$ ama bu uyelikle videolari yine trial olarak izleyebiliyormu$sunuz. yani uye olsan da olmasan da izledigin video ayni video, trial versiyon. 2 gun icerisinde uyeligini iptal etmezsen de 40$ a yakin para aliyorlarmi$ hesabindan ve bu her ay devam ediyormu$ ama sanirim o zaman full user oluyormu$sun. sanal kart kullanmakta fayda var.
mad
sıcak kanlı insan ilişkilerinin yaşandığı oluşum. dost sohbetlerinde birkaç kez kelamı geçmişti. lakin pek merak edip içli dışlı bir vuku yaşamadım bu şey ile.
independence
insanin icini di$ini ortaya cikartan site. insan ili$kilerinde tum bu detaylari bilmek bir anlamda iyi oluyor, kar$inizdaki ki$iyi en azindan onceden tahmin edebiliyorsunuz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol