oss de her sene soruların iptal edilmesi

independence
oss’nin en sevdigi $eydir bu.her sene sorular iptal edilir ve ogrencilerin hayatlari ile gelecekleri ile oynanir.oss 2008 de de ayni sorun ya$anmakta $u siralar.5 adet sorunun cevap $iklarinin degi$tirilmesi yahut sorularin iptali gundemde.sorular dogru ancak cevaplar yanli$mi$.

hatirlayacak olursak oss de 2004,2005,2006 ve 2007 senelerinde fen bilimlerinden birer soru iptal edilmi$ti.
nick nicki nickince
öküz bunlar ya. valla bak. 10 kişi toplanıp koca sene 12 tane soru yazcaklar, onu da yapamıyorlar ya. yok kendi hayatları da zindan oluyor, ösym binasından çıkamıyorlar. ama yine de adam gibi soru hazırlayamıyorlar. mallar ya. valla bak.
biyonik suzgec
öss nin hazırladığı sınav piyasadaki kitap ve benzeri kaynaklardan aldıkları sorularla hazırlanıyor.e sonra niye baksın ki adamlar gençler kimin umrunda kim uğraşır o kadar insancıklarla...hoş zaten işsiz kalacağız.
rockcucocuk
tamamen öğrenciye işkence etmek için kasten yapılan bir eylemdir kanımca.ayrıca türkiye’de öğrenciye verilen değerin de bir göstergesidir.gören de soruları bir hafta içinde hazırlandığını sanır.kazık sorulardan aldığımız darbeler yetmiyormuş gibi bi de bunlarla uğraşıyoruz her sene.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol