tarantula yutarak intihar etmek

bore
güzel bir intihar biçimidir.tüylü bacakları iğrenç dokusu ve etçil olması sebebiyle mideyle temasından itibaren küçük küçük et parçalarını yiyerek iç kanamaya ve ölüme sebep olabilir.içinizdeki 8 adet kıllı bacağın ürpertisi ve kıpırdanmaları iç kanamadan evvel aşırı istifra sebebiyle de can vermenize neden olabilir.
kurabiye
bastırılmış psikopatlığın son nokatsıdır. son anda dışavurumcu bir tepkidir zannımca. gerçi yine içeatımcı hayat versiyonunun dışapüskürtmeci groteskleşmiş halidir. freudcu bir yaklaşımla penis kıskançlığından falan da söz edilebillir. ama fuco amca olsa iktidara bok atardı. tamamen bireyci bir yaklaşımla ise manyaklıktan başka bir şey değildir. ama tabi ben ölürüm izim hüküm sürer diyen biri için rekorlar kitabında, gazetelerin malum sayfalarında ne bileyim arkadaş toplantılarında "oğlum"la başlayan akıcı geyiklerde falan şık durabilir. saygı duymak lazım.
fastjunkie
olamaycak birşeydir. lakin madeni paraların bile ecii bücüş olduğu bir mide de bir örümcek mide asidinden nasıl kurtulabilir . yalandır dolandır komiktir. mide de zaten platoydu doya doya gezsin hayvan ..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol