seksi öldüren yeni tutku

elma sekeriiii
(bkz: temizlik)

araştırma abd’de yapıldı. giderek daha çok kadın için hijyenin bir tutku halini aldığı ortaya çıktı.
son zamanlarda artan hijyen anlayışı, giderek daha çok kadında bir tutku haline gelmesi, bilim adamlarını çeşitli araştırmalar yapmaya itti. abd’de gerçekleştirilen araştırmaya göre, kadınlarda hijyen tutkusu arttıkça, cinsel yaşamları azalıyor.

araştırma, bazı istatistiki verilere dayanıyor. abd’nin kuzey eyaletlerinden massachusetts, vermont ve new hampshire’daki boşanmalara yol açan nedenlere de bakan araştırmacılar, evliliklerin yüzde 30’u kadarının sadece cinsel uyumsuzluğa dayalı olduğunu ortaya çıkardılar.

kadınlar en çok temizlik ürünleri reyonunda vakit geçirmeye başladı

daha sonra, 1000’e yakın boşanmış kadınla yapılan görüşmeler sonucunda, bu kadınların eşlerinin temizliğe yeterince önem vermediklerinden şikayetçi oldukları belirlendi. bu kadınların çoğunun cinsellikten de "hijyenik" olmadığı gerekçesiyle kaçtıkları anlaşıldı.

batı dünyasında temizlik bir yana artık hijyen kavramı büyük önem kazandı. hijyenik ürünler de müthiş bir pazar oluşturuyor. bazı araştırmalar, alışverişe çıkan kadınların artık en fazla temizlik ürünlerinin satıldığı reyonlarda vakit geçirdiklerini de ortaya koydu.

(hürriyet gazetesinden alıntı)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol