metafiziksel olaylar

independence
bilim ile ilim ile irfan ile acikliga kavu$turulamayan, insani guclerin cok daha uzerinde kimi gucler tarafindan meydana getirildigi du$unulen olaylardir bunlar.insanlarin bir anda kendi kendilerine alev almasi, astral seyahat, "bil bakalim bu kutunun icerisinde ne var?" sorusuna "aa bildim yarrak var?" $eklinde cevap veren ve bilen ki$ilerin durumlari hep bu olaylarin icerisinde yer alir.
insl
insanların içini görebildiğini(kemiklerinden, kan dolaşımına kadar) iddia eden natasha isimli küçük bir kız, moldovyada üfürükçülük yapıyor. yeteneğini kanıtlamak için abd deki şüpheci doktorlar tarafından test ediliyor, malesef testi geçemiyor.
(bkz: x ray ışın güçlü kız)
(bkz: discovery channel)
cunta
müdahale yetkisinin sağladığı hakimiyet gücünün, sadece beş kanalla idare edilebileceğine inananların, doğru açıklamanın yöntemini araştırmak için ulaşılan bir kayanın geçilemeyeceğini kabul edip açıklanamayacağını açıklamasıyla, gerekli olan doğru çıkışı bulamama(mız)sı sonucunda olayı gönderdiği açıklama grubu.
ata the wise
üfürükten olaylar. arkadaşım hani, kim, nerde ıspatlayabilmiş böyle olaylar olduğunu?
altıncı his? mümkündür efenim, yalnız öyle çok istediğiniz gibi metafizik bir şey değildir kesinlikle. fiziksel bir dünyada yaşıyoruz ve bu kurallara göre evrildik hepimiz. bunun ötesinde ekstra bir şey olma ihtimali yok.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol