go kart arabasıyla sokakta dolaşmak

valequentill
mumkun olmadigini du$unebilirsiniz, bende sizin gibi du$unurdum fakat az once gormu$ oldugum ve dumurdan dumura suruklenmeme neden olan olay ba$ligin ta kendisidir.
independence
az yakar, havadardir yere yakin olmasi ve cok hiz yapamamasi sebebi ile kaza aninda daha az zarar vermesi muhtemeldir.o arac ile hatun bile ayarlayabilirsin buraya kadar her $ey tamam da hatun derse ki "recep hayatim hadi sahile gidip cay icelim", i$te isctigin an o andir.cekersin kuytu bir ko$eye gokart aracini, cevirirsin pa$alar gibi bir taksi, karizmayi da gokart aracinin uzerine asili birakarak camlari acip serin havada yol alirsin sahile dogru.
redcrow
istanbul’da yapsalar ya gülsem biraz. karaköy kerhanesinin hemen yanındaki kırahathanede arkadaşlarla aramızda dönen bi geyik vardı, f1 monaco grand prix’i istanbul’da yapılsa nasıl olur diye, baya eğlenirdik bu fikirle. bilmeyenleriniz için yazalım, adamlar f1 (formüla 1) yarışını monaco sokaklarında yapıyor. yerden yüksekliği ortalama 8-10 cm olan bir aracın istanbul yollarında alacağı mesafe 50 metredir. ondan sonra ya şasiyi, yahut kalça kemiğini bırakırlar yolun ortasına. go kart için durum biraz daha farklı ama sonuç değişmez. onlar da en fazla 100 metere giderler. f1 araçlarına nazaran daha dayanıklı da olsalar da içine düşecekleri ya da altına girecekleri bi kamyon muhakkak bulunur bu şehirde.

(bkz: michael schumacher akıllı olsun)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol