flort zinadir

gozlerihalacocuk
öncelikle hepinize günaydın diyerek başlamak istiyor ve uykunuzu iyice açmak için ekliyorum : otobüste giderken farzedin ayaktasınız ve bir koltuk boşaldı siz oturdunuz o ne koltuk halen sıcak sizden önce oturanda karşı cins? şimdi ne oldu? zina yapmış oldunuz. geçmiş olsun.
independence
super yerinde bir onermedir.

elbette ki flort zinadir.aksini du$unmek de kufre girer, cehennem kazanlarinin icerisindeki rezervasyonunuzu saglamla$tirir.

flort etmeyeceksiniz arkada$lar.ozellikle beyler icin soyluyorum.bir kiza tutuldunuz mu? kacirsaniza olm? kacirin gitsin, amca kizi hala kizi teyze kizi ne farkeder.flort zinadir.kaciracaksin evleneceksin o kadar.akraba evliligi sakat dogumlara yol acar vesvesesine de aldirma, kullum yalan hepsi.zaten diyanet i$lerimizin yakin zamanda bu konu ile alakali fetvasi da cikacakmi$, matbaadaymi$ $u anda.

kaciramadin evlenemedin? o zaman tecavuz edeceksin ama asla flort etmeyeceksin.zira flort zinadir rabbim esirgesin.tecavuzun de bildigim kadari ile hem yasal acidan hem de dinen kimi mueyideleri var, ama flort diyorum alo? flort cok gunah, tovbe bile i$lemez buna.

flort etme, hemen evlen uc cocuk yap, hem ba$bakanin sevinsin hem sen sevin.yeni sloganimiz da bu artik.
nerobianco
eğer flört zina ise,zina yapanlar cehennemlik ise,cehenneme sığmakta güçlük çekicez sanırım.cennetteki sınırlı rezidansları cübbeli hocalar etek öpüp önceden kiraladığı için bize yeni günah tasarısı çıkarmışlar bence.tabi huriler güzel oluyodu bunlar da hiç flört etmedi üzülüyorum galiba ben hurilere.çok yazık ya sahiden.
igor
basinda yer alan; diyanet isleri baskanligi web sayfasinda yer alan yazi ile ilgili konuya iliskin bazi bilgileri bu entryde kopyalanmistir. konunun detayi ilgili sayfadan okunabilmektedir.

aha yazinin ilgili kismi;


toplumda fertlerin ve aile hayatının korunması, sağlıklı bir cinsî hayatın temini için sadece evlilik dışı cinsî münasebet demek olan zinanın yasaklanması yeterli olmaz. buna ilâveten, aklın, dinin ve insan tabiatının kötü ve çirkin bulduğu her türlü hayasızlık, fuhuş ve müstehcenlikle mücadele edilmesi, bunları besleyip yaygınlaştıran ortamın da düzeltilmesi ve iyileştirilmesi gerekir. bunun için de islâm dini, sadece zinayı yasaklamakla yetinmeyip, zinaya götüren yolları, müstehcenliği, kadın-erkek ilişkilerinde ölçüsüzlüğü ve aşırı serbestliği de önlemeye, buna ilâveten ferde ahlâkî olgunluk ve şahsî sorumluluk yüklemeye, cinsel hayatla ilgili eşler arası birtakım hak ve görevlerden söz ederek aile hayatını koruyup iyileştirmeye özen göstermiştir.

kur’an’da zina ve fuhuş büyük günahlar arasında sayıldığı, zinanın dünyevî ve uhrevî cezasından söz edildiği gibi (âl-i imrân 3/135; en-nisâ 4/15-16; el-isrâ 13/32), erkek ve kadınların gözlerini haramdan korumaları, avret yerlerini örtmeleri emredilmiş, böylece zinaya giden yolun bir yönüyle kapanmış olacağına işaret edilmiştir (en-nûr 24/30-31). bir hadiste hz. peygamber dil, ağız, el, ayak, göz gibi organların zinasından söz ederek (müslim, "kader", 5) zinaya zemin hazırlayıcı her türlü gayri meşrû ilişkinin, flört ve beraberliğin de bu nevi zina olduğunu belirtmiş, bunlardan da sakındırmıştır. çünkü iffet ve namus bir bütün olup, o ancak onu lekeleyecek her türlü kötülük ve yanlışlıktan uzak kalınarak korunabilir.

erkek ve kadın biri diğeri için cinsî uyarıcıdır. bu sebeple yabancı (aralarında evlilik bağı veya devamlı evlenme engeli bulunmayan) erkek ve kadınların birbirlerine karşı ölçülü ve mesafeli davranmaları gereklidir. yine, yabancı bir kadının yabancı bir erkekle baş başa kalması da doğurabileceği sakıncalı sonuçlar dolayısıyla yasaklanmıştır. aralarında devamlı evlenme engeli bulunmayan bir erkek ile bir kadının bir yerde baş başa kalmaları islâm hukukunda halvet terimiyle ifade edilir. hadislerde, aralarında nikâh bağı veya devamlı evlenme engeli bulunmayan bir erkek ile bir kadının, başkalarının görüşüne açık olmayan kapalı bir mekânda baş başa kalmaları yasaklanmıştır. bir hadiste hz. peygamber "kim allah’a ve âhiret gününe iman ediyorsa, yanında mahremi olmayan bir kadınla yalnız kalmasın; çünkü böyle bir durumda üçüncüleri şeytandır" (müslim, "hac", 74; tirmizî, "radâ‘", 16; müstedrek, i, 114) buyurmuştur. böyle bir durum karşı cins için tahrik edicidir, zinaya veya dedikoduya ve tarafların iffetlerinin zedelenmesine yol açabilir.

kaynak:http://www.diyanet.gov.tr/turkish/weboku.asp?sayfa=10&yid=36
igor
konu basin tarafindan tamemen suni bir gundem yaratmak, ortami daha da germek icin yapilmistir.bizlerde sazan gibi konuya atlayip "layyyyyynnn biz zina mina yapmiyoz" dedirtmek istenmektedir.

turkiye malezya olur mu?

bu kafayla gidip gaza gelirsek olur. ulan bu muhtesem basinimizin akli bu zamana kadar neredeydi.akliyla pinpon topu gibi oynuyodu da bizim mi haberimiz yoktu. ilgili aciklama ne zamandir diyanet isleri baskanligi sayfasinda durmakta kimbilir belki dikkatli okunsa daha neler cikacak ama simdi ortada hicbir sey yokken ne demeye gerersin ortami.


zemin hazirlaniyor belli ki.
redcrow
flort zinadir. doğrudur ya da değildir nerden bileyim flört zina mı değili mi? açık seçik ne demek bu anlatsın birileri. ha benim flörtlerim zina mıdır? büyük ihtimalle yeaaaaa..istemeyen varsa alınmasın bu fetvayı üzerine. ama eminim bana bi gönderme var burada.

şimdi bu fetvayı değerlendirirken flörtün tanımınından haberdar olmak lazım. ortalama olarak herkesin kafasında flörtün bi tanımı vardır ama ben kendi tarzımdan bahsetmek istiyorum.

flört ettiğim hatunla, ki genelde hatunlarla ederim, yakınlaşma dozajım halkın süregelen genel eğilimlerinin biraz üzerinde. eskilerin "konuşmak" diye adlandırdığı bu eylem benim için konuşmanın biraz daha ötesinde diyebiliriz. çoğunuz içinde öyle olduğuna adım gibi eminim. seksin s sinin geçmediği bir flört benim çok da umrumda değil. köpek gibi aşık olurum, hatun da bu konuda çok tutucu olur o zaman bi ihtimal sıkarım dişimi, en fazla 7 gün. yeni nesil için de en azından bi nebze olsun yiyişmek şart. yatağa girmeden tanınmıyor artık kimse kimseyi. kimseyi 1 metre ilerisinde otururken görmeyi istemiyor kimse. geçiniz bu seni karşımda seviyorum ayaklrını.

önceden flört eden kişilerde erkek tarafı hatun kişiyi evinden alır, gözden/gönülden ırak bir yere, çay bahçesine ya da muhallebi yemeye bir pastaneye götürür, akşam da aldıkları gibi evlerine bırakır, bir sonraki buluşmaya kadar boşboş beklerlermiş. batı kültüründen toplumumuza geçen bu eylem genelde böyle yürür, kişilerin bu kültüre olan yakınlıklarına göre ailelerden gizli yahut alenen gerçekleşirmiş. en fazla bir öpücük. o da yanaktan, bilemedin dudak kenarı. şimdi var mı etrafında mahallenin pastanesinde tatlı yiyip eve dönen? yok. bunu ne kızlar ister ne de erkekler. tatlı göbekten yeniyor artık, şifa niyetine.

bence ortadaki karmaşayı çözmek için diyanet yeni bir bildiri daha yayınlasın. desin ki, kardeşim, bu fetvada şunlar, şunlar, şunlar harama girer, siz bu sölenenlere uymazsanız haram işlemiş olur, cennete gidemez, ebenizin örekesini görürsünüz. bu sayede herkes kendi flört prensiplerini çizer ve buna göre davranır.

kalçayı saat yönünde ovuşturun ama eteği sıvazlamak haram.

göğüse ufaktan temas bile haramla eşdeğer.

öpüşmek yasak, french kiss küllüm haram.

komple seks ipinizi çekmeniz anlamına gelir, aman ha.

gibi.

son olarak, diyanetin demek istediği şey, "nikahlı olmayan iki dişinin karşı karşıya gelip birbirine yaradılışları gereği kur yapması yasaktır" anlamında ise sallayın gitsin. emin olun ki onlar da sallamış zaten.

edit: son satırda iki kişinin yerine, iki dişinin yazmışım. tövbe tövbe.


fergadan
diyanet işleri başkanı dün akşam katıldığı tarafsız bölge programında da söyledi: "mesela içki günahtır. biz bunu söylemek durumundayız. ama hiç bir içki içene de karışmamız veya müdahalede bulunmamız mümkün değildir. aynı şekilde islami çerçeve dışında bir flört de günahtır. bunu da söylemek durumundayız. fakat zina derken bildiğimiz zina gibi değil; olmaması gereken hoş karşılanmayan dinde olmayan manasındadır."
independence
demin bizim kapiciya sordum, "beyim, zinadir tabi ne dion sen" dedi, copu alip kapidan uzakla$irken de "allah belani versin senin munafik" dedigini duydum.

yetkili agizlardan aldim ben bu bilgiyi, zinaymi$.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol