ikibucuk litrelik kolayı kafaya dikmek

independence
$imdi biliyorum ki modlar bana da kizacaklar "sen de mi a.k." diye ama bu ba$ligi acmayi harbi cok istedim.zira var boyle insanlar.daha once derede ordek agizi gormemi$ medeniyet fukarasi bir kitle vardir ki, biraik 2,5 litrelik kolayi agiza dikmeyi, neredeyse 70 lik tekirdag rakiyi dikecek kafaya hayvan.kendisinden sonra icecek olan var mi, olmasa bile hani medeniyet nerede turu kavramlara hic takilmaksizin alir acar kapagini bir guzel sonra da dikiverir kafaya cok matahmi$ gibi.

yapmayin efendiler yapmayin.
angelus
bazen ilgili kola şişesi kafaya dikildiği vakit şişenin ebatlarından dolayı bir dengesizlik oluşur, kontrolsüz bir şekilde ağzına kadar kola dolu pet şişe kişinin boğazına kolayla birlikte yol alır. o zaman gülsek mi, endişe mi etsek pek karar veremeyiz.
tayfa75
plastiginden calinmis sisenin tek el ile gerceklestirmeye izin vermedigi eylem. ortasindan tek elle tutup kafaya dikince siseyi icmek yerine yikanmak eylemine donusuyor. s.ktigimin hirsiz kapitalistleri sisenin plastiginden bile caliyorlar. nerede eski camlar. yoksa bardak mi oldular.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol