zamansız

independence
asmalımescit’te bir mekan ismi. cok ama cok gurultu lakin zaten daha az gurultulu mekan bulmak cok olasilik dahilinde degil. mekanin alt kati bar ust kati meyhane % fasil. fiyatlari son derece uygun ama fiyatlarindan daha uygun olani ise personelin guler yuzlu olmasi i$ biliyor olmasi. komiler garsonlar kulaginizin dibinde bagira cagira konu$masa daha guzel olucak ama bu her yerde olabilecek bir aksaklik.

tam adresi;

asmali mescit mah., jurnal sk., 11 beyoglu istanbul.

tel: 0212 243 45 63 / 0212 243 45 68

gsm: 0532 586 93 02

http://www.zamansizmeyhane.com
tayfa75
mekan güzeldi. servis elemanları güler yüzlü insanlardı. indy’ nin kurabiye muhabbetinden mekanı detaylı inceleyemedim. sobası güzel ısıtıyordu başlarda. kalkmadan bir saat kadar önce kapattılar, işte o saatten sonra narin bölgelerde bir donma oluştu. ama biz de zaten eşşeğin malum bölgelerine su kaçırmak üzereydik o saatte. bu arada bizim, arabaya ulaşana kadar dişlerimiz takırdadı mütemadiyen. hasta olacak diye korktum sevgilim, bu indy’ nin kurabiye muhabbeti yüzünden. neyse az önce görüştüm iyiymiş.

gidin yani mekan iyiydi. ha olumsuz bir şey sıkıştırayım araya, kapatmadan; konuştuklarımızı duyabileceğimiz bir ses seviyesi tutturabilseler o sokakta tadından yenmez olur. bu da içimizde ukte olarak yerini alsın. belki bir gün dolar.
independence
mekanin bir de fasil & meyhane bolumu var. fix menuymu$ ve 75 liraymi$ fiyati. sinirsiz alkol, pek cok ce$it yemek secenegi ve bir suru meze. dansoz falan da var fasilin yaninda.
greyfurt
reaktor tadinda ki dis mekan isitma sistemiyle insanin beyin hucrelerini hoplatabilen guzide mekan.
ha birde calisanlari cok ilgili ve is bitirici. (alkol kullanmayan misirli arkadasim icin o saatte bol kopuklu turk kahvesini bulup getirmeleri harikaydi)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol