artık kontör yuklemek çocuk oyunçağı

bilgi sözlük
ister isbank.com.tr’ye girin, ister en yakın bankamatik’e gidin cebinize kolayca kontör yükleyin!

http://www.isbank.com.tr/haber/haber297.html
hllrsn
"kontor yükleyeceğim oley oley nerde iş bankası var hadi koşalım çocuk oyuncağı 3 km ötedeymiş anam internetim yok ama bende koşarım 3 km çocuk oyuncağı oley.yanımdaki marketten alıp neden ugraşayım ki uzuuuuun uzun dimi ama!" nidaları duymayı bekliyor heralde iş bankası çok yetenekli reklamcıları varmış ne diyim.
satanist yiyen kedi
isbank.com.tr’den uygulama başlamadan 2 yıl önce şuradan kontör yükleyebilirsiniz linkleri verdiren uygulamadır. zira tıkladığınızda kontör yüklenememektedir der sonra. onu düzeltmişler sadece, bakmayın siz bu ayaklara.
elma sekeriiii
yahu öyle bir reklamdır ki bu, sanki kontörü de bedavaya dagıtıyorlar gibi...
kontörü yükleyen yükler bi $ekilde karde$im sen onu bunu bırak da bu son zamanlarda kontör kartlarındaki fiyat zıplayı$ından söz et.
söz eder misin? yok. sen anca o kredi kartlarının milletin kıçından nasıl kolay geçmesi gerektigini bizlere anlat, "bakın yaa cok kolay cırt yapıosun geciverio onca para zahiyat" falan fesmekan.

yüklemesi cocuk oyuncagı da ödemesi ter akıtıyo biliyo musun sen...
angelus
koskoca bankanın esasında ne kadar gudik işlerle uğraştığını gösteren bir etkinliktir. yani tüm dertler bitti de bi iş bankası aracılığı ile kontör yüklememiz eksik kalmıştı. bravo. büyük bir hizmet. daha önce de kimse düşünmemişti bu olayı.

ayrıca; #659642, #692254

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol