sevgilisinden yeni ayrılan kıza yazılmak

hllrsn
yalarin:ya haydar bana böyle yaptı terkettim onu çok üzgünüm
erdener:bak öyle puştlukları vardır sonuçta xy kromozom ama düzelir yaa
yalarin:olmaz bu kez kesin bitti

erdener:lan oğlum kız seni istemiyo kesin bitti diyo ben yazılıyorum ona göre
haydar:mına kodumun kaşarı tamam amına koyim ne bok yersen ye.

erdener:yalarincim bu haydar hep böyledir senin gibi kıza yapılacak şey mi yani benim sevgilim olacaktın sen oooo
yalarin:ne yani sen öyle değil misin sanki
erdener:o haydar olacak hıyarla beni bir mi tutuyosun sen zaten bide tipine baksana şunun ben öyle miyim hem şu güzel yüze bak şu kaşlara şu sele zeytini gibi gözlere bir bak hele..
yalarin:doğru keşke benim sevgilim olsaydın
erdener:olabilirim yani sen istersen dert edeceğim tarzda bir ilişkiniz yoktu..
yalarin:ciddi misin sen bak eminmisin
erdener:eminim tabi ama sen istemezs..e..n
yalarin:kim demiş istemem isterim tabi
erdener:tamam öyleyse aşkım benim
be perfect
cok riskli bi iştir.nedenlerini sıralayacak olursak;
1.bu hanım kızımız eski sevgilisini gıcık etmek için sizi kullanıyo olabilir.iki gun sonra eski sevgiliyle barısıp sizi sap gibi ortada bırakabilir.
2.yine bu kız eski sevgilisini unutmak,biraz kafa dagıtmak için cıkabilir.bu en gıcık durumdur cunku naparsanız yapın eski sevgilinin golgesi pesinizi bırakmaz.ornegın kıza bi hediye alırsın mutlu olcak diye beklerken bi anda aglamaya baslar siz noluyo la demeye kalmadan kız eski sevgilim ayrılmadan 3 gun once aynısından bana almıstı lafını duyarsınız.o an kıza mı kufredersın kendine mi yoksa eskı sevgılı denen denyoya mı artık sana kalmıs.
3.cok afedersiniz bu kaltagın ((bkz: entry girerken galeyana gelmek)) eski sevgilisi bilmem nerenin reisi yada abisi bilmem kımın adamı falan cıkabilir.ha kendine guvenin varsa bu konuda kız benim ulan diye postayı koyarsın.tabi kızın seni 2 dakkada satıp eskı sevgilisinin kollarına atılması yada eski sevgilinin bi guzel sopa cekıp sizi madara etmeside soz konusu olabilir.
4.bu en tahlıkelısı!kız sizin yazma asamanızda eskı sevgilisiyle barısır gibi olup bi yandanda lan nasılsa bu denyo beni uzer bu cocukta kopek yavrusu kıvamına geldi iyisimi ben ikisiylede bagı koparmıyayım diyebilir.

onun için sevgilinden yeni ayrılmıs kıza yazılmaz!yazacaksan git uzun suredir sevgilsi olmamıs kıza yaz. (bkz: sözlükten hayat dersleri)
angelus
çok tehlikeli bir iştir. zira kız belki de sevgilisinden ayrıldıktan sonra henüz fazla uzaklaşmamışlardır birbirlerinden, eleman hala hatunun arkasından bakıyodur kız evine girene kadar. siz ise çakal gibi "aha sevgilisinden ayrıldı, dur hemen yazayım" güdüsü ile ufaktan ufaktan yanaşmaya başladığınızda sevgilisi olan birey sizi fark edip koşa koşa gelerek dizini ağzınıza yerleştirebilir. atacağınız taşın ürküteceğiniz kurbağaya değmeyeceği gibi elinize aldığınız dişler sebebi ile de o ay planladığınız bütçede ciddi açıklar verebilirsiniz doktordu hastaneydi derken.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol