7 mayıs 2008 gençlerbirliği kayserispor maçı

uko netsret
kayserispor’un kazanmasini diledigim mactir.genclerbirligi hak etmeden geldi finale.ceyrek finaldeki adana demirspor macinda yardimci hakemin uydurdugu penaltiyla beraberligi kurtardilar ve yari finale yukseldiler.keske adana demirspor ciksaydi finale.adana demirspor finali hak etmisti.
hllrsn
hakemin fazlasıyla yetersiz kaldığı maçtır.şu dakikalarda yaşanan bir kargaşada gençlerbirliğinden iki futbolcuyu, vermediği sarı kartlarla resmen kayırmıştır maçın hakemi.
hllrsn
gelmiş geçmiş en acayip türkiye kupası maçı olmuştur ve olmaya devam ediyor.

kayserispor şu sıralar 11-10 öne geçerek kupayı almış bulunuyor.
greyfurt
hatırladığım kadarıyla 14’er penaltının kullanıldığı maçtır.

ilk penaltıdan önce "kupa sahibi belli olsun öyle gideyim tuvalete" gibi salakca bir cümle kurdum. 28 penaltı kullanılacağını bilseydim farklı olurdu tabi.

kayserispor’u tutuyordum (gençler daha önce 2 kere almış kupayı) onlar kazandı. tebrikler kayseri.

ayrıca;
(bkz: kayseri çık aradan)
(bkz: gayseri hadi gari)

editjjk: lem başlamışız madem, aklımda kalanın hepsini yazayım bari;
gayseri,
hadi gari.
atcez deyooz atemeyoz,
hep golleri biz yiyoz.
ankakusu
120 dakika da pek bir heyecan yoktu. daha dogrusu futbol adina pek bir sey yoktu. fakat penaltilar tam bir finale yakisir sekilde sona erdi. penaltilarla kazanmaya ilk kayserispor yaklasti. dimitar ivankov bir penaltiyi durdurdu fakat top tekrar kaleye döndü ve direkten içeri girdi. sonra ise gençlerbirligi iki kez önüne gelen firsati heba etti. final penaltilarini gole çeviremedi. sonunda atmasi gereken bir penaltiyi atamadi ve kupa kayserispor’un oldu.

kayserispor’un kazanmasi iyi oldu. aksi takdirde bir çok sebep nedeniyle bir hayli üzülürdüm. kendime mi üzeleyim yoksa memleket insanina mi yanayim, bosa geçmis bir sezona mi, 3 sezon üst üste 5. olup bu sene avrupa’ya gidemiyslerine mi, yoksa türk futbolunun alamayacagi puanlara mi, yeni stad’da avrupa maçlarinin olmayacagina mi, mehmet topuz’un gitme ihtimalinin yükselecegine ve julius aghahowa ile salomon olembe’yle birlikte oynayamaycagina mi?

kisacasi, iyi oldu bu kupa...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol