4 mayıs 2008 sivasspor galatasaray maçı

independence
13. dakikada diallo’nun golu ile sivasspor 1-0 onde.

ulan hic mac izlemem, futboldan nefret ederim ama bu onemli macin ba$ligini bile ben actim.ba$ligini acar acmaz da gol yedik, du$ alip devam etmek lazim entry yazmaya.
valequentill
ardanın attığı ilk golün ardından ana haber bültenini yayınlamakta olan show tv önce sivas a ardından da mecidiyeköy de bir yere bağlanıyor ve galatasaray taraftarının asıl yüzünü gözler önüne seriyor. yaklaşık 30 kişilik galatasaray taraftar grubu canlı yayında olduklarını bildikleri halde hatta yüzlerindeki ibnemsi gülüş eşliğinde ’ananın .mına koyayım fener!’ diye bağırıyor.

düşündürücü değil mi?

sözlük formatına uydurulamayan gerçekler arasında yerini alsın bu entry de.

edit: sende mi onlardan birisisin? yoksa ’ aa adamların cesaretine bak lahnn... kızda ne bozuldu hea’ diye oturduğu yerde keyiflenen , sırıtan birisi misin?

edit: anlaşıldı... bu ülkede anaya , hatta o ananın ’amına’ küfretmek artık halkın önünde , canlı kanlı yayın eşliğinde yapılabiliyor.. eleştirmek mi? kimin haddine...

bu entry küfür içeriyor... kimin sikinde?
kekec
maç çığırından çıkmıştır...

bi sivas bi gs derken bi sivas derken bide fb öne geçmezmi tam da o esnada bi gs de gs olup unutulmayacaklar anlar yaşatılıyordur...
uko netsret
turkcell super lig’in en az gol yiyen iki takiminin mucadelesini galatasaray 3-5
kazanarak sampiyonlugu %90 garantiledi.en az gol yiyen iki takimin macindan 8 gol cikmasi cok ilginc neredeyse her atak golle sonuclandi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol