mess eğitim vakfı

igor
1986 yılında türkiye metal sanayicileri sendikası öncülüğünde kurulan mess eğitim vakfı’nın mütevelli heyeti, eğitime gönül vermiş 73’ü gerçek ve 42’si tüzel kişi olmak üzere 115 üyeden oluşmaktadır. vakıf çağdaş iktisadi işletmesiyle, 21 yıldır yaklaşık 8 milyon kişixsaat eğitim ve danışmanlık hizmeti sunarak ülkemiz işgücü eğitiminde liderliğini sürdürmektedir.



sanayi ve hizmet sektöründe faaliyette bulunan yerli ve yabancı firmalarla, başta işçi ve işveren kuruluşları olmak üzere sivil toplum kuruluşlarına eğitim ve danışmanlık hizmeti veren mess eğitim vakfı; verimliliğin artırılmasında, etkinliğin sağlanmasında ve insan kaynaklarının gelişiminde önemli rol oynayarak ülke ekonomisine hizmet etmektedir.



mess eğitim vakfı, deneyimli ve seçkin kadrolu uzmanları yanı sıra üniversite öğretim üyeleri ve sektörlerinin uzmanlarından oluşan geniş bir eğitimci kadrosuyla, çalışanlarımızı ve işletmelerimizi bilgi toplumunun gerektirdiği değişime, teknolojik gelişmelere ve küresel rekabete hazırlamanın heyecan ve gururunu yaşamaktadır.


kaynak:http://tinyurl.com/5rlqq7

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol