herkesi türk sanmak

darth sidious
herkesin soyunun turklerden geldigini dusunmek bize ozgu bir megalomanliktir. amerikalilarin asli turktu, mogollarda turk kani vardi, atesi turkler buldu, aslinda ispanyollar yok onlar marasli gibi yuzlerce yazi vardir. aslinin ne oldugu o kadar da onemli degil. tarih kitaplari der ki macarlar barbar kavimlerin gocu sirasinda avrupaya giden turklerdir.zamanla hristiyanlasmislardir. yani fi tarihinde ayni cografyada bulusmusuz diye bizim soyumuzdan gelmesi sart degil. kaldi ki gelse ne farkeder. hepimiz ademle havvadan geldiysek zaten akraba degilmiyiz?
freak
bu sadece bize has bi ozelliktir.ayrica kizilderililerden eski mo lara kadar genis topluluklarin turk oldugu iddia edilmistir vakti zamaninda ohaaa!!!
elma sekeriiii
enseye tokat $eklinde herkese yakla$ılmamalı. sonra mazallah "whatta fuck off is this?!" $eklinde bir tepkiyle kar$ı kar$ıya kalabiliyormu$sunuz.
orqn
ülkemiz gazetecilerinin içerisine düştüğü yanılgıdır.onlar biraz araştırsa herkesin soyunu türkiyeye dayandırabilirler hatta,böyle bi özellikleri var.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol