resmimi ceke ceke

sepulturk
azeri kızı günel’in dünya müzik tarhine geçmiş muhteşem şarkısıdır. opeth’in yeni albümü watershed’i indirdim ama gel gör ki bu şarkıya takıldım kaldım youtube’da. allah’ım o nasıl muhteşem bir dans kareografisi, o nası cilveli bakışlar.

http://tinyurl.com/6hbghd
nerobianco
sepulturk bilgiçimizin yüce zevkine güvenerek klibe bir göz gezdirdim bakalım ne çıktı;

şimdi bu kaşları bir güzel kalın azeri kızımız şehla sanırım o manalı bakışlardan bunu anladım.
sonra ülkemizde cok yaygın olan lise basketbol müsabakasındaki ponpon kızlara ne demeli vücutlar figürler beni benden aldı cheerleader klonu olmamış bence hiç tadı damağımda kaldı hatta. kızımıza yavşayan ibneyi gözüm kesmedi hiç kıskanıyor da olabilirim belki.
son olarak ido bay müzik şirketine teşekkürlerimi bir borç biliyorum sayın yönetmen ibrahim tatlısese de kafam girebilir hatta.
ludingirra
ibrahim tatlıses’in yönetmenlik denemelerinin tümünü götten sallamanın en süper örnekleri olarak addedersek, bu da leziz örneklerden biridir. kafam girsin diyerek giriyorum mevzuya:

tartışılması ve irdelenmesi gereken güzide parçalardan biri olmasına rağmen, başlık incelenecek olursa şarkının sözleri yok. neden yok diye sordu mu peki herkes kendine? sormadı, soramaz. zira henüz şarkıyı baştan sona bütünsel olarak irdeleme gücünü kendinde bulamadı kimse. kaldı ki parçanın, günel kişisinin yanık bakışları ve heybetli kaşlarından arındırılıp incelenmesi de bizleri ne kadar doğruya götürür o da ayrı merak konusu.

parçayı bir bütün olarak irdelemek imkansız. amaç klibi görsel olarak incelemek ise, ses kısılmalı muhakkak. ha şarkıyı irdelemek ise, gözler yumulmalı bir kaç saniye.

he son olarak; şarkının sözlerine de girsin kafam. abla her dem resimlerinin çekildiğini farkettiği andan itibaren kalbi yanmaya başlıyor kanımca. benim aptal kafam voraleeyyy voraleeeyyyyy kısımlarından arındırıp sadece bu sözleri anlayabildi. buradan şey diyeceğim kendisine ;

o resimleri asıyor, beslemiyor herhal da günel abla kalbin yanmasın sen yanlış anlamışın, sendeki tavan yapmış duygusallık kanımca istenmeyen tüylerden. o resimlerle 31 çekmiyosa ben de adam değilim. büyü azıcık büyü.

sözkonusu video’ya tek bir yorum eklenmemiş olmasının ise, izleyen 252.508 kişinin parçayı sonuna kadar izleyecek dermanı ve dayanma gücünü kendinde bulamamış olmasından kaynaklandığını da anlıyoruz bu sayede. evet.


neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol