kalbe ben

independence
ay$e hatun onal’in son bombasi.

sozleri $u $ekilde.

kalbe ben bir yol verebilsem
ne yanda dururum, ne yanda uyanır,
bilmeden giden ben sustursam,
sonuna kadar tutsam
bir anda uyanıp, bir anda durulup
uyanıp, uyansam

sorunca kendi kendime kalınca
bir yangın başlar içimden derine dalınca
sustursam sonuna kadar tutsam
bir anda uyanıp, bir anda yorulup

klibi bu $ekilde


http://tinyurl.com/5zqcjx
independence
bu $arkinin klibinde ay$e hatun onal yere du$en bir ufo goruyor.sonra ufo’nun du$tugu yere bakiyor ki koskocaman bir krater acilmi$, kraterin icerisinden cuce bir uzayli, astronot kiyafetleri ile birlikte cikiyor.cuce uzaylinin kafasinda da oksijen maskesi niyetine $u discolarda tavanda donup etrafa i$ik yansitan aynali kurelerden var.neyse efendim, uzayli ufo’sunun du$mesinin verdigi aci ve uzuntu ile yava$ yava$ ve egile bukule yururken ay$e hatun onal bir anda uzaylinin cevresinde dans etmeye ba$liyor.bunu goren uzayli durur mu? haydi hoppa eller havaya tarzinda o cuce boyuna bakmadan o da oynamaya ba$liyor.

lan dallama, 3 dakika once du$en ufo benim miydi? dunyada kaldin boku yedin, sen bidi bidi oynayacagina onu du$unsene? ama yok. kaninda ibnelik var uzaylinin bi kere, illa oynayacam diyor ba$ka bir $ey demiyor.

haydi hoppa eller havaya oh yandan.
passive
bunu söylemekten oldukça utanıyorum ve kendi kendime ’lan!?’ diyorum ama önyargıyla dinlenmemesi gereken, oldukça başarılı ve güzel bi şarkı..

klibinde kullanılan renkler, görüntü kalitesi ve kıyafetler de en az şarkı kadar güzeldir.. yani olmuş bu. umarım ayşe hatun önal kişisi de bu şarkının üstüne saçma sapan şeyler yapmaz ve bu güzelim şarkıyı kirletmez..
independence
her $eyden once "kimin bu $arki" dendiginde cevap olarak "ay$e hatun onal" denince $arki daha maca 1-0 maglup ba$liyor.ancak sonra klibini izleyince ve bir daha izleyince ve bir daha izleyince cidden begenilir bir hal aliyor $arki ve klip.klip ilk izleyi$te de guzel ama $arkiya ali$mak en az iki seferi gerektiriyor.eger ay$e hatun onal bu $arki ile yakalami$ oldugu kaliteyi eksiltmeksizin surdurebilirse ciddi ba$arilara imzalar atabilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol