uri geller deneyi powered by bilgi sözlük

deborah
sözlüğün yeni hizmetlerinden biridir. son zamanlarda süregelen uri geller furyası sonucunda maymuna çevrilmemizi engellemek için independence kişisinin biz sözlük ahalisine yaptığı güzide video.şimdi youtube raflarında yerini almış bulunmakta.

izleyelim bilinçlenelim.

ahamda link:

http://tinyurl.com/5zoed6

bu da alakalı entry:

#783219
independence
masum ve saf turk gencinin daha fazla boyle safsatalara kanmamasi icin birilerinin kendisini feda etmesi gerekiyordu.cok riskli bir deney dahi olsa ben bunu yapmaliyim diye du$undum ve yaptim.hayatim ve bedenim sozluk bayanlarina fedadir.
angelus
independence bireyin yayınlamış olduğu bu videoda gördüğümüz kadarı ile bilgisayarın konuşlandığı ve küçük bir kesitinin göründüğü masanın üzerindeki diğer unsurlara dikkat edildiğinde ilgili kişinin aslında ne kadar pis bir adam olduğu ortaya çıkmıştır. gerisi hikayedir nezdimde.

ps: yok lan daha önceden gördüm ben o masayı ve geri kalanları, pis bi adam olduğunu oradan biliyorum. zaten o günden beri bırakın yanına gitmeyi semtine uğramadım. o derece. gerçi kamuya açılma endeşesi ile üstünkörü bi temizlik yapılmış gibi görünmekte-en fazla masanın tozu alınmış aslında-ama yemedik biz indy efendi.
imphotep
fizik kitaplarına geçmediğine şaşıp kaldığım deneydir.açıklama desen uykusuz bireyin ağzından çıkacak yengâne kelimelerdir zaten..
yarın bir gün elma ağacının altında oturmuş "hani lan kafamıza elma düşecekti,yer çekimi vardı..düşmedi işte,yalan bunların hepsi..yapanlar da şerefsiz." tarzı bir açıklama halinde görebiliriz sevgili cedimizi..
severek izledik ailecek..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol