sinan çetin le fenomen

independence
her per$embe ana haber bulteninden sonra star tv’de yer alacak olan yari$ma.sinan cetin’in sunumu ile yayinlanan yari$manin juri uyeligini ise manyak adam uri geller yapiyor.uri geller’in juri uyesi oldugu bir yari$manin icerigi az cok belldir zaten.yari$macilar doga ustu guclerini kullanarak birbirlerinin onune gecmeye cali$iyorlar.kimisi ka$ik bukuyor, kimisi kagitta yazilanlari bakmadan biliyor vs.

yari$manin yardimci sunucusu ise tuba unsal.
independence
son zamanlarda yapilmi$ en buyuk butceli ne en $a$irtici program.i$in icerisinde uri geller var her $eyden once.

uri geller denilince once bir dakika du$uneceksin.
independence
gecen haftaydi sanirim.uri geller star tv ekranlarindan $unlari diyordu;

televizyonunuzun uzerine ka$iklarinizi koyun ve onlara konsantre olun.goreceksiniz ki ka$iklar yamulacak.

ben tum bu sozleri gotumle dinlerken bir yandan da sofrada yemek yiyordum.tam corba icerken ka$ik agzimda yamulmasin mi? yamulmasin tabi de yamuldu i$te koduum.ustelik annemin en deger verdigi gumu$ kapmala halis celik jumbo ka$ik.sonra baktik ki kepce de corba tenceresinin icerisinde yamulmu$, ka$ikci elmasi topkapi sarayinda yamulmu$ kalmi$, daha neler neler.hayir program guzel de bu zararlari kim kar$ilayacak onu soruyorum esasen ben sayin cetin?

(bkz: gotten sallamanin dayanilmaz hafifligi)
independence
programda meydana gelenlere inanmak biraz fazla saflik olur.ornegin programda gozleri kapali olan cumhur onat’in aslinda kulaginda kulaklik oldugu ve gerekli bilgileri oradan edindigi son derece net bir $ekilde gorulmu$tur.babasinin hayrina atmiyor saclari sag tarafa.

yine de guzel bir tiyatral cali$madir, zaten daha da fazla bir $ey beklenmesi safligin daniskasidir.
ludingirra
mucize ve birazcık değişiklik isteyen insanların yeni ilgi alanı. reklamın iyisi kötüsü olmaz denir hep. doğruymuş, sahiden.

o değil de, masayı hareket ettirdim diye telefon açanların aklına ne demeli? nerenizle kaldırdınız masayı da gerçekmiş gibi bir de telefon ediyorsunuz! artı, hangimiz durduğu yerde hareket eden bir obje gördük ki şimdiye dek, bizim için normal olsun. demek o kadar normal bir durum ki, insanlar hareket ederken görüntü almayı ihmal etmemişler. helal valla, ben o masanın hareket ettiği evde bir dakika duramazdım. nasıl kaldırdılar o masayı, o ayrı merak konusu tarafımca. aklına şaşayım sazan milletinin.

yazmadan edemedim şimdi. ben gerizekalı mıyım? bir sürü insan kaldırdı da masayı, ulan ben sigara paketini bir milim ittiremedim ak. yasaklanmalı böyle programlar, maazallah ciddiye alanlar falan olur bu şarlatanı, komplekse girer kaşığı yamultamadım diye aman diyim.

velhasıl, bugün propagandasını yapanlar varya bu sazan avcısının; sadettin teksoy vardı bir zamanlar, madem öyle, onun suçu neydi diye sorduruyor insana.

gerçekten komedi.

edit: bu call center ayağına milletten para koparıyor olmasın bu aynalı sazan avcıları?

eğer öyleyse, harbiden komedi.
mad
deneye yatkın türk halkından uri abimizle birlikte gerçekletiği bir şey varmış;

http://tinyurl.com/4742jc
forlindon
bu programı izlerken edinilmesi gereken yetenek,uri geller efendinin yaptığı değil,fenomen adı altında soytarılık yapanlardır...
bütün bunların dayanağı ise sinan çetin’dir kanımca,çünkü sinan çetin demek reyting demek...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol