23 nisan 2008 barcelona manchester united maçı

sepulturk
şampiyonlar ligi, yarı final ilk müsabakasıdır. maç boyunca ilker yasin’in saçmalamalarından maçı izlemeye konsantre olamadım, olduğum zamanlarda da manchester united’ın oyun kurgusuna hayran kaldım. maçı izlemeyip sadece maç istatistiklerine bakarsanız barcelona:%65 - manu:%35 gibi bir rakam görebilirsiniz ama bu sizi şaşırtmasın. red devils maç boyunca öyle bir savunma kurgusu uyguladı ki barca koca maçta sadece bir tane önemli pozisyon bulabildi, onda da samuel eto topu yan ağlara taktı.

ilker yasin’le alakalı konuşmak istemiyorum ama tutamıyorum da kendimi. yahu bir insan futboldan bu kadar anlamayıp nasıl bu kadar bilmiş havalarda ahkam keser aklım almıyor. hadi kurgudan, taktikten anlamıyosun da be adam maçı anlatmadan önce bir takım kadrolarına bak. " alex ferguson, giovani dos santos’u oyuna almalı. top yapacak adam lazım manchester’a" şeklinde bir cümle kurdu. bu cümlenin absürtlüğü nerede diyenlere de dos santos barcelona’nın topçusu diyeyim anlasınlar. bir ara bununla beraber yamağının sesi kesildi de adam akıllı izleyebildik maçı rahat rahat.
sazanoftheyear
17 yaşındaki çocuk messinin yerine girdi vay a.q dedirten maçtır ardından gelen ulan parası var ama araba bile sürmeye yetkisi yok yorumlarına sebep olan maçtır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol