27 nisan 2008 galatasaray fenerbahçe maçı

0 /
hllrsn
diğer maçlara nazaran hakkında en çok konuşulması gereken maçtır ligin sonucuna etkisi bakımından ama en az entry girilen başlık olarak kalmıştır.
mad
90 dakikanın bitimiyle dudaklarda şu kelimelerin serbestliğe kavuştuğu maç olmuştur;

yürüyoruz, biz bu yolda
göğüs gerdik zorluklara
inat olsun yavşaklara
ant içtik şampiyonluğa!
newsted35
alex ve hagi karşılaştırılmasını akla getiren maçtır.bugünkü rezil futboluyla tribünde oturan hagi tarafından muhtemelen "benle sidik yarıştıran bu mu lan" sözleri dökülmüştür.
sepulturk
shabani nonda’nın gerçek galatsaraylı olduğu maçtır. işin sevindirici tarafı ise çok temiz bir galibiyet olmasıdır. fenerbahce kendisine çok güvenmiş anlaşılan, karşısındaki takımın türkiye’nin en büyük takımı olduğunu unutmuş. hiç hazırlanmadan çıkmışlar maça. e sonucunda kusura bakmasın fenerbahceli arkadaşlar ama fenerbahce ezildi maçta. poziyon bulamadılar. ama kendileri için iyi de oldu. o maldonado dene adamı artık oynatmaz sene sonunda gönderirler. ha bana kalırsa hiç göndermesinler ama gönderirler sanırım.
redcrow
gs’li oyuncular en az beş kez yerden kayarak rakip oyuncudan top çaldılar. takımın ofans yönü mükemmeldi.

fb’nin üç yarım, bir tam pozisyonu vardı.

hakem fırat aydınus fb lehine çok rahat düdükler çaldı.

sabri sarıoğlu, joe cole, ayhan akman ise andrea pirlo gibi futbol oynadı.

tribünler haklı olarak gergin ve kısmen sönüktü.

kasıklara tekme atmaktan çekinmeyen fener kalecisi cyborg volkan, maç öncesi kulağınla kulaklıkla samiyen’i turlamayıp adam gibi ısınsaydı, 90 dakika boyunca kasıklarını değil 30 metre havadan gelen topu tutardı.

adnan polat tründe topladığı galatasarayın ağır topları ve eski teknik direktörleri ile takım üzerinde olumlu baskı kurarak ne denli kurnaz bir adam olduğunu bir kez daha gösterdi.

maldonado futbolcu değil. ne olduğunu bilmiyorum.

hasan şaş’ın oyunda olmamasına rağmen, gerek takım sahaya çıkarken, gerekse oyun sırasında genç arkadaşlarını nasıl motive ettiği gözümden kaçmadı.

alex de souza’nın bir ara ciğeri ağzının kenarındaydı. azıcık akıllı markajın bu adamı nasıl bitirdiğini herkes net biçimde gördü.

geçen sene yüksek rakımlı bir şehirin (sivasspor) takımında oynayarak ciğerlerini açan servet çetin’e söylenecek tek söz, helal olsun.

dünya futbolu oynadığı iddia edilen, avrupanın yeni fatihi! fenerbahçe’nin bu maç için ne söyleyeceğini çok merak ediyorum. sanırım aziz yıldırım babaları gene stad merdivenlerin yer yer dolu olmasından bahsedecek.

gs macı eze eze amıştır. helal olsun.

allah herkese şerefli ikincilikler nasip etsin.


sepulturk
galatasaray taraftarı ile tezahuratlarıyla olmasa da yaratıcılıkları bir kez daha gurur duyduğum maç oldu. efendim bu sezon daha önce bir kaç kere daha yaptıkları muhteşem eski açık kareografilerine bir yenisini daha eklediler. şöyle ki;

http://img217.imageshack.us/img217/1319/n7636591634959527237mt8.jpg
greyfurt
gs’li arkadaşımdan gaz alarak, adam başı 5’er ytl iddia oynadığımız,
daha sonra radyoda maç yayınını denk getirmek için ilk yarı boyunca uğraştığımız,(çekmiyo,çekmiyo,çekmiyo)
sonra ebemizi "y" eksenine simetrik bir açıdan görme fırsatı bulduğumuz maçtır.(gs’li birinin fb’ye para yatırmak için teşvik etmesi ayrı bir tartışma konusu)

hayır gs’li arkadaş beni "olsun olm bak sen engel olmasan 100 ytl oynayacaktım hatırlasana" diye beni teselli etmiştirki... işte o an, işte o an; lost adasında olup cekin ağzına uçan sumsuk atmak, savyırı kazmayla kovalamak, adını hatırlamadığım siyah saçlı renkli gözlü pilice türk kahvesi yaptırmak istedim.

benki 3 ayda bir kez 1 ytl’lik iddia oynarım...neyse, neyse. maçtan önce hep "hayırlısı olsun" diye konuşuyordum. kimsenin kafasının gözünün kırılmadığı bir derbi oldu. ben 5 ytl kaybedeyim. kimselere bir şey olmasında.

iyi derbi olmuştur. çok şükür yani.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol