napoleon bonaparte

0 /
goretomb
kazandigi bir sava$ta esir aldigi du$man askerinin:"siz para icin sava$iyorsunuz biz ise $erefimiz icin!" sozune kar$ilik:
"herkes kendinde olmayan seyler icin savasir" cevabi ile ciddi anlamda bir dakika du$unmeme neden olan hazircevap adamdir.
darth sidious
tarihte aldigi basarilar ve hazin sonu kadar asklari ve sevgilisi josephine ile de gecen fransiz lider, devlet adami, asker, diktator. erkesiyon halinde penis boyu 7 (yedi) santim oldugu bilinmektedir. bu saldirganliginin sebebi kompleks olabilir mi diye dusunuyor insan tabi. bu arada amcanin boyu da 1.50 kusur civari bilginiz olsun.
seyyah
hayatinda savas meydaninda iki kere yenilen bir komutan. yenenlerden biri cezzer ahmet pasadir.digerini bilmiyorum artik.
eva braun
"bu tahta ben kendim ciktim taci da kendim takarim"diyerek din adamlarina ho$t hadi ordan demi$ imparator.once elba adasina surgune gonderilmis rahat durmamis fransaya tekrardan gelerek 18.louis’yi kacirtmis ancak yuz gun icinde tekrar surgune gonderilmis atlantik okyanusundaki st.helana’ya.
westkhan
türkiyeye geldiğinde beykoz kalesinde ikametgah eden fransanın komutan ve yönetici kişisi hayatta en önem verdiği şey paradır kardeşi ise bir nemfomanyaktır bu yüzden idari çevrelerde karizması sık sık çizilmiştir.
passive
bilim adamları mide kanserinden öldüğünü açıklasalar da bir takım kimseler sürüldüğü yerdeki ingilizler tarafından zehirlenerek öldürüldüğünü öne sürmektedir.hatta bu sorunsal napolyon un sırrı filmide de işlenmiştir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol