rock n antalya 2008

ludingirra
antalya’da 20-21-22 haziran 2008 tarihlerinde ilk kez gerçekleştirilecek, küresel ısınmaya karşı sıkı bir duruş olarak nitelenecek rock festivali.

21 haziran, güneş ışığının en dik açıyla geldiği ve en uzun günün yaşandığı tarihtir. bu festival, küresel ısınmaya karşı harika bir tepki olduğu için her yıl aynı tarihlerde tekrarlanacaktır. gerçekleşecek olan bu rock festivalin adı içeriğine de uygun bir şekilde “rock’n antalya – güneş yağmuru” olarak belirlenmiştir. konsept, 3 gün/3 gece - 72 saat kesintisiz canlı performans, kamp konaklama ve çeşitli aktiviteler olarak belirlenmiştir. yaklaşık 30 (yerli–yabancı) grubun sahne alacağı festivalde, katılımcılar gün boyunca çeşitli workshop’lar, sponsor firmaların etkinlikleri ve sanatçıların imza günleri, plaj voleybolu, kano, dağ bisikleti, deniz paraşütü, sörf gibi tüm aktivitelerden yararlanabileceklerdir.

ilk yıl festival mekanı olarak, lara beach belirlenmiş, gelirin büyük bir kısmı ise tema vakfına bağışlanacakmış.

ps: festivale katılacak yerli ve yabancı gruplar netleştikçe editlenecektir.


newsted35
ilk bastırdıkları afişte çıkması muhtemel gruplar arasında; children of bodom, rammstein, nightwish, epica, moospell, anathema, gorefest, amon amarth, katatonia, arch enemy, opeth gibi wacken’a kafa tutan bir durumdaydı.haftalar geçti ve sonuç aşağıdaki gibi;

(bkz: duman)
(bkz: teoman)
(bkz: emre aydın)
(bkz: hayko cepkin)
(bkz: redd)
(bkz: zakkum)
(bkz: öztürk)
(bkz: gece)
(bkz: aydilge)
(bkz: üç nokta bir)
(bkz: sudden death)
(bkz: makine)
(bkz: langona)
(bkz: art niyet )

ha bide dipnot olarak diğerleri var.en başta yazılan gruplardan biri gelirmi bilemem.ama bu festivali organize eden arkadaşlarıda hayalgüçlerinde dolayı tebrik etmek gerekiyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol